EA,a brand new drug



^_ASSALAMMUALAIKUM_^



hah?!.
nampak tak gambar tu?.Ada sesiapa tahu apakah itu?.hikhikhik.itulah Empires & Allies on Facebook.Game terbaru yang I main,setelah sekian lama meninggalkan dunia games FB.Dulu main FarmVille,tapi sesungguhnya I bukan petani FB yang berjaya!.Main Pet Society dan ianya juga sama,I bukan TUAN yang bagus sehingga membiarkan binatang comel peliharaan I berbau busuk.FishVille,Happy Aquarium,Happy Fish,Fish Society dan pelbagai games yang melibat IKAN juga I main,tapi IKAN-IKAN tersebut akhirnya MATI.So,apa kejadian dengan EA ini?!...taktahu lah.Sehingga 'si dia' puwn mengOFFERkan diri untuk bermain EA I..eh eh,ingat I tak pandai main,..memanglah tak pandai sebab baru mula main.tunggu nanti bila LEVEL dah naik!.tu pun baru main sehari da sampai LEVEL7 tau,hari ne naik level9 sebab lambat start.

main EA ne puwn sebab terpengaruh dari 'si dia' juga..eh eh,'si dia' saya ada diantara jiran-jiran EA tu."kat gambar tu,ada si dia",yang mana satu?!.tekalah sendiri XD.

korang pulak camna?!.mesti ada kan main GAMES dekat FB tu,ce ceta sikit.eh eh,lupa lak..jangan duk risau la FB interface berubah lagi,terima je lah...kan bagus juga ada status yang berjalan-jalan kat tepi tu,nampak gak,gambar pun jadi besar..."kalau gambar barang perhiasan kita UPLOAD dekat situ,tak ke semua nampak?.kelas ko yahhh!.."hikhikhik.dah berbelit-belit cerita I neyh kan.apa-apapun,sesapa yang main EA tu,bolehlah ADD I.search for Eca Dwinky Asha--> Add as friend-->Add Neighbour EA!.oke?!.

#ce komen sikit pasal games yang korang suka dekat ruangan komen,atau apa2x je games online yang BEST!.nak try lah..eh eh,ingat lagi Friendster?.dia da tak cam dulu,sekarang FS more to games.


6 comments.. read them below or add one

Mai Mai 22 September, 2011
Plants vs zombiessss !! Hehee.. :D
WuMing WuMing 23 September, 2011
WuMing nasib baik... memang tak suka layan Game... Paling lama pun 3-4 kali buka... dah boring dah...

Blogging ni kira lama woo dah dekat setahun dah..
Adam Sahaja Adam Sahaja 23 September, 2011
RYL... (risk your life online) terbaik... ni link gameplay dia kalau nak try tgok ^^..

http://www.youtube.com/watch?v=FZuKuKqsra4
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 September, 2011
@WuMing...tak lama bosan dah ne..suda sibuk study,xde layan lagi sume tu...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 September, 2011
@ADAM FIKRI.thanks info..nnti free,tgk jga.. :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*