yeah!..semester baru.






^_ASSALAMMUALAIKUM_^

*yeah!.da SENIOR dah!.lu jangan jeles.ne SENIOR sem 7,sila tabik hormat bila lalu XD.*

SENIORlah sangat!.hahaha.oke,taknak ngaku SENIOR,kang muka bajet comel ne dipanggil 'kakak' oleh sume junior,taknak eu!.Sekarang dah semester 7,means ada 3semester lagi  sebelum tamat study.Selepas semester ini,ada satu semester lagi before I pergi PRAKTIKAL diSEKOLAH.bakal-cikgu-english kena PRAKTIKAL diSEKOLAH bukan diMILIMEWA.hehehehe.

bila fikir pasal nak praktikal,takut sangat.Takut bila preformance ngajar didepan tak bagus.Takut student takpaam.Takut takdapat markah tinggi.ishhh,takut sangat tapi perasaan takut itu sebenarnya hanya pada Yang Maha Kuasa.Apa yang I fikirkan cuma panggilan syaitan je.takyah takut-takut,jalani je praktikal tu sebaik yang boleh.eh eh,lama lagilah!.

ne nak cerita pasal KELAS untuk semester ini.Sem ne,amik 4subjek MAJOR kesemuanya.Mula-mula tengok dekat VOISS,kelas cuma hari Rabu,Jumaat,Sabtu.Sekali tengok Jadual dekat Akademik Coordinator...demmm >,<"

Isnin...ELB4024|Morphology & Syntax 02.45pm-04.45pm
Rabu...ELB4014|An Introduction to Linguistic 12.30pm-02.30pm
Khamis..EPB4044|The Teaching and Appreciation of Literature 02.45pm-04.45pm
Sabtu...ELB4034Phonetics and Phonology..10.15am-12.15pm

tekanan la sikit tengok jadualnye ne...rehat selang sehari,takdapat balik kampung cuti lama.Adeeei,sengsara eh,tapi yang sengsara ne lah best,takde lah BORING sangat duk dekat RUMAH SEWA tue.Sekarang puwn,BORING takde wat pe.Nak gi tengok wayang,shopping ke takleh,kang BAJET nak PERGI BERCUTI  takde.camna?!.

apa-apapun,TAHNIAH dah semester 7 belajar dengan cemerlang dekat UNIRAZAK...hikhikhik.harapan buat semester ini,DEANLIST :D


yeah!..semester baru.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*