bila semua benda tak kena,aku jadi tension!.


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

on lappy,on dslr,sambung usb kabel.transfered all pictures.FINISH.Off the usb kabel,delete all picture.
Next day,on lappy.WORDS!.taiptaiptaip QWERTYUIOP...Insert picture....
"aduuh,where all the picture have been?"

seyesly,I tension gila!I tak tahu where's all the picture have gone.Satu pun takde dalam file.tanya kawan-kawan,suh scan lappy.Bila da scan,still takde,search-search-search!.ahhh sudah,otak jadi serabut!.Otak jadi TEPU.End-up,off lappy,panjat katil debledecker,SMS si dia *muahmuah selamat malam,tak sabar nak hidup berdua dengan awak*(oke,sumpah tu gedixxx sanad!).zzzzz.On 5,TERBANGUN.Fine,dah la tidur pun almost 1am.bangun lak on 5am.tambah la tension.Rasa macam nak buang diri sendiri jatuh gaung.


All past two weeks memang sikit menyedihkan hati!\lah sangat/.Dah la that 1st week,my family turun KK,tak dapat jumpa sebab I tak bangun lagi.Pastu,having a big problem dengan encik cintahati.Sume gara-gara FB.Aduhhh,sakit kepala tul.Then,ditambah dengan kesibukan di kolej,with all the activities and all the class just started...and ya,the assignment given and COMING QUIZ on this Monday!.ko ada kelas baru 2kali entered,suda ada QUIZ?!



sebenarnya,quiz tu soalan bocor!.Lecturer suh bawa balik umah,wat revision,cari jawapan.datang kelas hari Isnin,jawab soalan yang sama.tapi sebenarnya,sangat tension sebab still tak dapat cari jawapan!.


with all the problem yang I tengah berdepan neyh,I need a holiday.or even a karaoke session.seyesly,tension sangat.I sedar I sedang hadapi satu keadaan dimana I akan rasa down sangat.And I need something to speed up my life,something that will motivate me as well.I need my family around.I miss dancing with babychenta.and I miss a lot to watching football match with my younger brother.I miss to cook to my family then mama will start babling.."ini tidak ngam,itu kurang,kenapa pedas sangat".I miss when bapa mula cakap "jangan risau,insyaallah habis study,dapat kerja.jangan dulu fikir tu,belajar dulu,kasi naik pointer".Even,my bapa just cakap simple camtu,I da dapat motivate myself.Lepas tu,rindu dekat my younger sister...rindu mau buat facial dengan dia.Rindu mau ceta-ceta pasal BF masing-masing.Paling rindu,bantal busuk dekat rumah Kudat...Guling-guling atas katil sendiri dekat rumah di KB.Bangun-bangun,buka tingkap akan nampak kabus di kaki bukit.Rasa macam nak gi dekat situ,amik kabus masuk dalam botol.*seyesly nak buat benda yang tak logik camtu*.

gambar ne dekat belakang ruma,suppose yang penuh lalang tu sawah padi.amik gambar ne dari bilik I.See,u'll be lovely to be arround my home.Even akan dengar bunyi keta lalu lalang 24jam...bila pi bahagian belakang rumah,u'll love it!.that what I miss so much!

What I need, a long deep breath to make me calm.A karaoke session to stressout the stress.A comedy movie to make me laugh.A conversation about future with him*erkk,tetiba lak*.Actually,what I need?!.I dont even know!.maybe,I need time to be alone?!.ooo,dont leave me alone otherwise,I will cry.ermmm...

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*