rindu dekat BF yang satu ini.


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

rindu rindu rindu!.rindu dekat my lovely blog ini.Sekarang sangat sibuk,even assignment tak ada lagi.namun bahag kesibukan terasa betul.Belum lagi bahang kepenatan!.Sehingga waktu tidur sudah tidak betul.Ish ish ish..ne kena RESET balik timing.

Sibuk I bukan sibuk apa,,,sibuk main EA dekat FB.hehehe.takdelah sibuk sangat layan EA tu je....tu aktiviti sambilan semata-mata.I kan cepat bosan,so sekarang da bosan sikit nak main EA.Tapi tetap sibuk.Sekarang dekat kolej,PERMAI buat Program Kesenian Islam.Start kemarin sehingga 15Oktober2011.Aktiviti berlansung sehari setiap satu aktiviti.Hari Selasa(4 Okt),upacara perasmian program dan penyerahan tugas.5Okt pula,cerama Solat Cara Nabi..6Okt ne ada pertandingan syarahan.(pagi nanti lah).I penat bukan sebab I attend sume aktiviti,I datang(kena datang!) sebab habis je program ne,amikkaw laporan kena buat!.*tension*,tapi I sedar mengeluh itu buat kita lagi penat!.macam tak ikhlas je kan?!.hehehe.Apapapun,doakan semoga majlis kami berlangsung dengan jayanya.

By the way,kelas da masuk minggu kedua.Alhamdullilah,setakat ini takde ponteng-ponteng lagi.Syukur,kalau tak,sakit hati kena study sendiri.Lecturer-lecturer I sume awesome,sume memang BAGUS!.UNIRAZAK should proud to have them!.and I'm proud to be their student.Insyallah,kalau terus cara belajar dan cara pengajaran macam tu,akan naik lagilah result exam semester ini.Macam tadi dalam kelas Linguistic,I rasa sangat-sangat ngantuk.Mineral water ada atas meja,gula-gula mentos ada gak.Persediaan kononnya,kalau ngantuk nanti boleh minum air dan makan gula-gula(dapatlah tahan sikit kan).Memang dah tak tahan sangat ngantuk..start la kepala pusing kiri-kanan.Sampaikan one of my classmate tegur "ngantuk ka ca?".Mampu angguk je neyh.Then,my lecturer mungkin perasan yang I da tak leh nak blah!.kepala kalau disorongkan bantal,komfirm esok-esok baru sedar.My Lecturer ne pun paam gak student dia yang bebal nak tidur,dia pun apa lagi datang meja I,ajak I berbual....bukan bual kosong oke,dia gunakan I tuk bagi contoh dekat kelas...So,bila dia buat gitu,I pun segar sikit lah...hehehe.End of the class,I memang tambah semangat.Bukan sebab kelas dah habis oke!..tapi sebab I dapat tangkap pelajaran hari ini,rasa bersemangat..tak tidur dalam kelas!.hehehe.

insyaallah,ada masa nanti,I update pasal majlis dekat kolej I tu yer.
eh eh,tadi ada one of my junior cakap macam ne tau dekat I dan kawan-kawan I.
"saya tak cari laki,saya cari suami",,eh touchingnye..I pun nak cari suami lah!.hehehe *-*

rindu dekat BF yang satu ini.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*