23to23|.wishlist.




^_ASSALAMMUALAIKUM_^



23 random thing things about me starting today.

disebabkan I tengah menikmati 23hari menuju usia 23tahun *owh,bertambah lagi usiaku!*,akan ada satu entry setiap hari yang menceritakan tentang peribadi dan segala yang berkaitan dengan hidup seorang eca dwinky asha.so,episod kali ini menceritakan.....

.wishlist.

wishlist atau bahasa melayu senarai keinginan.cehhh,tetiba je nak buat wishlist.#bajet ada orang nak bagi lettew <--eh,menyampah lah pulak!.ngeeek (^.^).oke,fine..tak peduli pun.sebab memang nak kongsi keinginan I dengan korang semua.

#1: nak dapat deanlist.
#2: nak lulus praktikal dengan jayanya.A++ please!.
#3: nak grade dan konvo @PWTC #jumpa korang disana pada tahun 2013.
#4: nak dapat kerja dengan government.#panggil kita Teacher Asha :P
#5: nak beli keta kaler putih+pink number flat ECA1701.
#6: nak hantar parents tunaikan haji & umrah.#ada rezeki,kita pun nak juga!
#7: nak beli rumah sendiri.#nak dekat laut,sebab suka tengok laut..lagi best kalau ada pemandangan matahari terbenam.takpun beli atas bukit,leh tengok luasnya bumi Allah swt.
#8: nak kawen dengan seseorang.#takjumpa lagi 'seseorang' itu.
#9: nak ada anak.#sekarang ada seorang anak sedara je.
#10: nak melancong gi NZ.#ceh,NZ tue...

10 top wish,untuk jangka panjang!...continue lagi;

#11: nak tidur tepat jam12,bangun jam 5++
#12: kurus kurus kurus #kurus lah sangat!.
#13: nak ada BF.#wow!.wishlist yang tak boleh blah sungguh!.
#14: nak ada orang yang sudi hantar dan amik p kolej.#letih dah jalan kaki :P
#15: nak ada orang belanja makan hari-hari.#kadang-kadang malas masak. :P

continue with bday wishlist (^.^) #korang nak bagi tak?.

#16: nak durian cheese cake made in Secret Recipe.#takpun belikan bahan je,I boleh buat sendiri :P
#17: nak hadiah sebijik kereta!.#owhh,berangan lagi.
#18: nak hadiah patung bear sebesar saya!.#yang kaler pink diutamakan.wekkk.
#19: nak hadiah seutas gelang & cincin.#siapalah nak bagi tu :P
#20: nak HP Samsung.#jeles tengok kawan punya :/
#21: takdapat Samsung pun takpe,nak Sony Ericsson Mini X10 pun oke!.#android phone yer.
#22: nak notebook Mac.
#23: nak ada doodle/vector image untuk blog neyh!.#ada yang sudi buatkan tak?!.
#24: nak 'wajah baru' untuk blog neyh.#takde masa lagi nak edit :(
#25: nak ada follower 1000++ boleh?.
#26: nak korang LIKE fanpage I boleh?.
#27: nak jumpa all my blogger friends.#tapi korang jauh,nak jumpa yang dekat-dekat je.
#28: nak pergi bercuti somewhere sempena 23bday.
#29: nak pergi belajar buat website.#nak serius dah ne!.hehehe
#30: nak buat sehabis baik dalam exam tahun depan.#eleh,tahun depan tu bulan Jan nanti lah!.
#31: nak belajar untuk mantapkan skill menggambar :P
#32: nak ada lens+flash tuk mr kens~.
#33: nak belajar lebih mendalam photoshop cs5.#ari tu g Harris,1B.ada buku sal tu.RM150++ ,takmampu nak beli :'(
#34: nak khatam quran lagi!.
#35: nak jawab soalan exam dengan betul dan dapat A+.

eh eh.dah 35 wishlist?!.omakekau!.=.="
apapun,sempena 23hari yang akan datang ne,I harap korang semua dapat doakan I dapat jawab exam pada 5,6,9,10hb of January 2012 dengan baik.Hopefully soalan exam tak begitu susah >.< dan boleh tak doakan juga I cepat jumpa someone(owhhh,sungguh tak baik!).dan semoga dipanjangkan usia I,bukan setakat menanti 23hari akan datang malah kalau boleh 23tahun,23ribu tahun,23juta tahun.#inysaallah.

jumpa anda episod akan datang (>,<)

6 comments.. read them below or add one

cik miera cik miera 26 December, 2011
aha.. wish u all the best and hopefully ur dream will become true.. :)
jennifersevilia jennifersevilia 26 December, 2011
wow, kick wish list ko nie hihihi apa2 pun #7 tu tmpang skali aa caa :P
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 December, 2011
thanks @cik miera,hopefully everything comes true :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 December, 2011
paling suda ne jennifersevilia!.hahahaha.bukan kau ka jiran aku tu?. :P
jennifersevilia jennifersevilia 27 December, 2011
aku jauh lg tu caa..limpas atau sblm p rmh ko ka nda silap wkwkwkwkwkw
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 December, 2011
@jennifersevilia..bha bha kita cari tanah dlu.upah arkitek designkan..hahaha :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*