menggedik di 1Borneo with the brothers.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

Sabtu yang lepas,outing with the brothers.Disebabkan adik lelaki I ada kat umah I,so abang I dan adik I ajak dia gi ronda-ronda KK.Tapi sebelum tu,kena angkut budak berdua tu pergi Permai Polyclinic Lintas.I nak buat medical check-up kat situ tuk lengkapkan proses borang praktikal.Tak sampai 10minit,siap!.Heading to 1Bornoe located at Jalan Sulaman.Tapi singgah dekat Damai Plaza dulu.Abang I nak beli something dekat situ.

Tiba di 1B pula,payah nak cari parking.Pusing-pusing baru jumpa parking yang dekat dengan mesin auto-pay.Baru senang nak bayar parking.Lepas tu misi pencarian Star Archery...pa benda tu?.eh korang tengok kat bawah neyh:


tu dia..Star Archery,1B.Tempat memanah la korang!

RM18 for 68 arrow,terbaik kan harga dia?.sebab guna kupon ini:


50% OFF!.Disebabkan kami pergi bertiga,seorang dapat 23arrows.Lenguh jugalah tangan.Dahlah tangan kiri ne lemah sikit,susah nak angkat.

last shoot!.

Habis je kesemua arrows tu,kuar dari Star Archery dengan ngaduh2 tangan sakit lak.Next,jalan-jalan keliling 1Borneo.Tengok movie apa yang tengah ditayangkan,tapi takde mood la pulak.


haha,taktahu mana satu abang,mana satu adik.Dua-dua sama BESAR,sama TINGGI!.ngeeek (^.^)
ce teka,abang I mana satu,adik I mana satu?.
tapi abang dengan adik lelaki I memang satu je pun.

Then,gi Harris(kedai buku tu arh!).Jumpa lah novel Wuthering Height yang I nak baca tu,tapi tetiba malas lak nak beli!.Adoii,da ada duit,taknak beli.Bila ada duit,novel tu pula takde.nyesal!.Jumpa lah buku tutorial photoshop cs5 Rm150++,takmampu nak beli wooo =.="

Lepas dari 1Borneo,terus gi Tg Aru.Beli-beli makanan sikit,pergi pula Perdana Park,sebab nak tengok 'air menari'.hakhakhak,luculah ayat tue.tapi best tengok air tu memancut ikut irama lagu,then dengar la pula air tu macam bunyi 'orang bertepuk tangan'.terbaikk wooo,hanya di Perdana Park,Tg Aru sahaja!.So,kalau melawat Sabah,jangan lupa pergi....show air tu pula,ada masa-masa tertentu.

destinasi terakhir,Pasar Malam (Todak Area).mencekik seekor ikan putih masak 3 rasa (rasa happy,rasa penat,rasa bersalah!),ayam panggang dan sotong goreng berkari.terbaikkk wooo,tambah dengan jus oren + 2 jus lobak (for the brothers).Totally kenyang!.tak tipu.....duit pun habis.(=.=)"

tapi yang penting happy kan?!.
itu cerita sabtu yang lalu,sabtu ini dan sabtu akan datang,duduk rumah sahaja,sebab EXAM!
hukhukhuk,takleh nak menggedik dimana-mana :|

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*