terima kasih anon!




^_ASSALAMMUALAIKUM_^


tak sampai 10minit update entry ini dan ping entry berkenan di laman FB.tup tup dapat komen:



she/he wrote: berwaspada dengan apa yg anda kongsikan...mungkin juga senang terdedah kepada mangsa HACKED!Tq..

terima kasih atas peringatan tersebut!.
tapi kalau boleh,tolonglah jangan gunakan 'anonymous',sebabnya..benda-benda macam ini kita pun nak timbah ilmu.lagipun,mesti lah kita nak berterima kasih dekat awak sebab memperingatkan kita pasal itu.
So,sekarang neyh tengah berfikir-fikir nak OFFkan komen dari ANONYMOUS ini:



*bingung*

dan saya happy sebab.......

assignment lessonplan for Form 4 dah siap!.
assignment ne pasal cerita pendek QWERTYUIOP yang menceritakan bagaimana seorang perempuan yang bekerja sebagai kerani tetapi dihantui oleh bekas kerani lama syarikat tersebut.



petang ne nak buat 'microteaching' pula dihadapan kawan-kawan dan pensyarah!.
err,gugup pula nak 'mengajar' dihadapan kawan-kawan.camna nak ajar pelajar umur 20 and above subjek form 4?.errrk.

doakan saya dapat buat dengan cemerlang.
k,bai!




6 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 01 December, 2011
tah cik anon tu nama nak private. tu kan nasihat. hehe

gudluck yunk! do ur best k :)
D'ya Marshmello D'ya Marshmello 01 December, 2011
mungkin cik anon tu malu-malu kucing kot! taknak show off diri die, hehe

LATEST ENTRY : Sanggup Curang Dengan Celcom Broadband
Maii Yusre Maii Yusre 01 December, 2011
Ishh..baru perasan akak dah tukar host..wahh..cantik tau..pinkbirupurple ni :D

qwertyuiop..maii belajar shortstory ni masa f4..tapi tak masuk spm pon..

Nak klik anonymous boleh? hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 01 December, 2011
@Cik Azizah...klu dy xprivate lagi best.nak gk knl2...hikhikhik
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 01 December, 2011
@D'ya Marshmello..eh,rugila dia malu2.baru nk ngurat2.hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 01 December, 2011
@Maii Yusre..background baru tukar je.hehehe

akak nervous tdi ngajar tau.hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*