your request was pending!.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

hari-hari menghadap muka buku,kadang-kadang bosan gak!.Kadang-kadang lucu pula baca status kawan-kawan....ada yang suka,ada yang duka.Ada yang melucukan,ada yang boleh buat kita berlinangan air mata.ish ish ish,macam tengok movie hindustan dimana pelakonnya sudah tentu Hirthik Roshan dan I(fine,perasan disitu).Walaupun bosan,tetap gak buka FACEBOOK.sebab my class schedule selalu update dekat group.

Actually,I jarang nak ADD orang,apatah lagi ADD hanya kerana main games yang dulu tue...ala,yang I terikut-ikut dengan mantan kekasih tu.cerita lama,takyah lah kita flashback lagi.hehehehe.go on with the life!.I hanya ADD my classmates,my relatives and yes,,,,my new friend which almost are BLOGGER!.kalau tak kenal,buat apa nak ADD kan?!.dan,I juga bukan orang yang sesuka hati nak REMOVE sesiapa dari friend list I melainkan dia dah buat benda yang buat I meluat dan muntah bila tengok dia.

So,korang tak perlu takut nak ADD I oke?!.Baru-baru ne adalah dua tiga orang ne ADD I,sorry TERPAKSA ignore korang sebab:

1) nama FB lelaki,tapi DP perempuan seksi tunjuk breast!..tahu dia ADD sebab games yang I main dulu,sorry bai,wa tak main games sekarang,focus exam sikit!.

2) DP pompuan kissing each others.alahai,sorry...wa bukan lesbian!.

3) DP kosong,nama FB tu kenal,mutual friends 18,tapi..SORRY bai,lu sudah bikin hati wa sakit!.lu ingat lu buat FB baru,tak letak gambar,wa tak tahu itu lu?!...weiii,kolej kita tu kecil bai,sekali lu buat tahi atas wa,selamanya lu bau bangkai!. <--kejam tak ayat?!.


tapi korang,jangan lah segan silu pula nak ADD.Confirm I akan accept dan tak ignore lah!.eh eh eh,semalam ada blogger retis ne ADD,laju je nak accept tau!....


Ben Ashaari Jr.
itu real kan?.bukan fake kan?.err....
tapi ACCEPT je.

so,Jangan lah nak malu ADD I oke?!.FB: Eca Dwinky Asha. DP: gambar babychenta.
owh,FB masih ditakuk lama,belum bertukar ke timeline lagi :)

last,your request will be accept.ADD ME :)

2 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah 24 December, 2011
wah retis add...untung...hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 December, 2011
@Cik Azizah..dya add randomly kot.sebab ramai dya add tu :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*