23 L.A.B | Fadzmie Mohamad



^_ASSALAMMUALAIKUM_^


"selamat tahun baru!"
1st Blog di tahun baru yang tersenarai dalam 23 L.A.B adalah blog kawan sekolah.
suatu ketika dulu,budak paling hadapan...errr,I means dia lah paling depan masa perhimpunan sekolah.
\paam dak?/
disebabkan blog beliau tiada HEADER,terpaksa curi Cover Photo dari FB beliau:


Fadzmie Mohamad a.k.a dengdeng \nama zaman sekolah/ @ www.fadzmiemohamad.com


TERjumpa gambar ini di blog beliau!.hahaha
[saya amat mengenali baju itu!..tadika tadika tadika!]


dalam banyak-banyak entry yang kawan I ne hasilkan,ada satu yang amat menarik minat,perhatian sehingga membuatkan aku terkedu seketika.\cehhh,ayat boleh makan penampar/ entry yang dimaksudkan ialah......

[gila ko!..aku terasa dengan entry ini.uwaaaaaa]
\wa taknak kena hujan bai naik motor,kita naik bas awam sudah/

lagi yang BEST...tips untuk mereka yang putus cinta

fyi,budak neyh tinggal area-area rumah sewa I juga tapi \harem/ mau lepak-ing sama-sama.Memasing sibuk dengan hal sendiri kan kan kan?!.Biasa lah,orang tu SIBUK business....orang disini SIBUK mengurat.hahaha....tapi,kalau mahu tahu apa yang dia dan saya selalu alami di kawasan kejiranan kami neyh,baca entry ini.......
 [jiran aku pun macam neyh.hari tu gaduh pasal FACEBOOK laki bini!.macam S*** jak kami mendengar,nda fokus bha orang study]

and recommended entry to be read:

jom ramai-ramai terjah sana pulak ditahun baru ini!.
[selamat bertahun baru dan berhujung minggu]
\(O.o)/







0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*