23 L.A.B | Hidup Ini Indah



^_ASSALAMMUALAIKUM_^


parenting blog lagi....ini asal dari Sabah oke!.


owner: kakak Aima ( adik ipar dia kawan eca ).

ce teka header kakak ne dimana?!....pssst,,,dekat Tanjung Simpang Mengayau,KUDAT. <---sesaja kasi bold nama tempat kelahiran eca.Kalau datang Sabah,silalah ke sini..Para-para jurukamera,rasa ingat menghabiskan memory,meh meh kita melawat ke sini!.

Apa yang BEST dari blog Hidup Ini Indah?.

Sabah Culture...lebih tepat,..apa-apa yang related pasal bangsa Brunei Sabah.Maybe because she's a brunei    so do her husband,so....tak hairan pemilik blog ne banyak perkenalkan tentang kebudayaan dan cara hidup masyarakat brunei.

Then,suka baca cerita tentang pembesaran anak-anak pemilik blog ini.Dua-dua hero dan amat 'comel'.ooomeejee,budak lelaki comel,nasib bawa umur.Setiap bulan,...kejadian penting tentang anak-anak mesti dientrykan.So,kita dapat lihatlah bagaimana pembesaran anak-anak lelaki pula.Yela,anak lelaki tak sama pembesaran dengan anak perempuan.Tengok je la gambar anak kedua pemilik blog ini melalui gambar diatas,rasanya....lebih besar berbanding our love babychenta yang kini berusia 11 bulan.[rindu dengan babychenta,lama tak jumpa..adik eca cakap,"chenta pandai suda kaki empat..laju sudah!].

Lagi yang menarik,update pasal hijabers!.......ohyeee,pemilik blog pun ada perniagaan jual tudung and so on.Mari kita tengok dekat sini ---> Anggun Rapi

ada satu entry I adore so much,tapi tak jumpa dah entry tu..its about being housewife or something related camtu..gigih dah mencari tapi surrender!..Last year ntah bulan berapa punya entry I forget.....korang boleh tekan 'older post' untuk baca entry lama beliau,tak bosan dan boleh tambah pengetahuan + berkongsi pendapat.
*hujung minggu kali ne takde erti sebab stay dekat rumah kena study for next week paper*



2 comments.. read them below or add one

susulemakmanis susulemakmanis 07 January, 2012
cool la gambar header tue sis!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*