23to23 | aku dan kisah cinta



^_ASSALAMMUALAIKUM_^


aku jatuh cinta lagi,
pada mantan kekasih!
\owhhh,tidak..../

takkan nak jatuh cinta pada orang yang melukai....nak 'banana fruit two times' ke?!.

Kisah cinta,,,,eh kisahlah sangat.Percaya tak....zaman sekolah dulu,darjah 2/3 dah pandai kapel.wekkk.malu je ingat balik.Dahlah time tu,....exam sekolah.ex-bf \lah sangat/ ne kan dia boleh main tendang-tendang surat cinta.kelas sebelah menyebelah je.time tu eca duduk tepi pintu.ngam-ngam pula dia tendang tu kena dekat kaki.ish ish ish,tak pecaya la daku bercinta seusia itu.betul-betul cinta budak sekolah.

next,zaman sekolah menengah..cinta pada dia.well,dia dah advance sekarang.dah habis diploma dan sekarang dah kerja.Bila ingat zaman 'study' a.k.a dating dulu,lucu!.Adakah patut nervous sangat sampai baca buku pun terbalik.yelaaa,tengah syok-syok diskus study,datang pula kaklong eca kacau daun.Nasib lah kaklong sporting sikit.Selamat,parents tak tahu >,<"


dah naik zaman universiti ne pula,asyik putus-putus je!.
alahai,takde sorang yan kekal lama....biasalah student kan,nak fokus study...akan banyaklah masalah dalam cinta.Nanti dia ajak dating,eca busy..susah juga.Lepas tu,dengan pelbagai masalah dari side family dia...arghhh,sampai kurus daku dibuatnya!.So,takyah la dulu nak fikir pasal cinta.Dah tiba masanya,akan update juga lah pasal B2B dekat blog ne.uwahahahahaha,taktahubila! 

erhh,laju je taip pasal cinta kan?!.sukeeee lewwteww.
ngeeeee (O.o)/

[esok EXAM.owh,bersediakah?]

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*