laut yang tenang,mungkin ada buaya?


Assalammualaikum.
kelihatan tenang,tanpa gelora.
mungkinkah hati kita juga sama?.
kelihatan bersih,tanpa cela.
apa mungkin diri kita juga?.
arhh...hanya melihat luaran
yang tersurat didepan mata
apa jua bisa terjadi.
mungkin ada buaya,kisah cerita si bujang senang,
mungkin ada bahagia,kisah cinta teruna dan dara,
mungkin ada sayang,mungkin ada benci,
semuanya mungkin bisa,terjadi!


eca nak cakap:.....
melihat keindahan alam mewujudkan rasa bersyukur.Ya Allah,kau berikan kami kehidupan...kau berikan juga kami petunjuk,agar kami tidak sesat dalam lautanMu yang luas ini.

tentang gambar:....
eca amatlah dilanda kemalasan sampai watermark pun tidak letak!...gambar ne guna khidmat lovely BF,mr kens~.Taken somewhere in Tuaran Sabah,masa pergi memancing dengan seorang teman.Lama dah terperap dalam external,bila free-free macam ney,baru nak upload.its around 11am++,tak berapa ingat lah.yes,I know....still got lot of things need to be improve...and your comment are totally needed to make me improve.#saya bukan jurugambar profesional,masih banyak yang perlu dipelajari :)

practise makes perfect right?!.
klik SINI untuk lihat hasil mr kens~ yang lain.


{ 16 comments.. read them below or add one }

bebeldotsorang bebeldotsorang 02 February, 2012
cantik laut tuh..tapi ade ke buaya kt laut?huhu
cik Atiera cik Atiera 02 February, 2012
cantik ciptaan tuhan :))
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 02 February, 2012
salam..moring eca. syukur masih bernyawa dan diberi peluang beribadah kepadaNya. lawa la pic tu.rasa tenang aje. =)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 February, 2012
@bebeldotsorang..tak tahu,mungkin juga ada.hehehe :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 February, 2012
@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail..wasalam kak.....syukur ke atas nikmatNya...thanks :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 02 February, 2012
wah.. pndi nye eca snap pic.. lawa2.. ^_^
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 February, 2012
@Mama Ema,jauh jugalah..dlm 45minit..tpi klu jammed ble smpai sejam lebih.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 February, 2012
@fRaMe LenSeS..thanks...penangkap gmbr ne xcantikke?.wkwkwkwkw :P
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 02 February, 2012
ok la eca ambik gambar tu.. cantik gak.. ;-)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 February, 2012
@IntaNBerliaN...oke ke?.hehehe....thanks kak..baru cuba2 :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*