Contest SEO : Cinta Kotak Fibox


Assalammualaikum.


Contest SEO,menarik minat.
Cinta Kotak Fibox menjadi taruhan.Kisah eca?.......


Cinta Kotak Fibox,..
demikian cinta kami.Penangan dari mata turun ke hati,bukan lagi zamannya.
Kotak Fibox turun ke hati,itulah kami.

dia mulakan kata,menyapa aku diruangan Kotak Fibox.
aku membalas hanya dengan similes.
hah,indah perkenalan di alam Kotak Fibox.

Kotak Fibox menjadi saksi
dia melamar ku menjadi kekasih.
aduh,,Kotak Fibox membawaku jauh ke angkasa berteman bunga-bunga sakura.

Indahnya Cinta Kotak Fibox bila ia berlagu riang,
lagunya membawa aku ke dunia impian,
namun aku pernah mencuba untuk curang,
tapi dia,menanti dengan penuh sabar,
di Kotak Fibox.

Mungkinkah Cinta Kotak Fibox akan terus mekar?.hatiku tertanya-tanya sendiri.


eca cakap-cakap::
Entry nak join Contest SEO : Cinta Kotak Fibox.erm erm.mungkinkah eca akan jatuh cinta pada Fibox dan mencurangi ishoutbox?!.....tunggu dan lihat (^-^).

nak JOIN,klik Contest SEO : Cinta Kotak Fibox dan JOIN sebelum 6/4/2012.


cuba berjinak-jinak dengan SEO,manatau ada rezeki jadi blogger SEO.muahahaha ^-^
tapi kalau rajin dan berani mencuba tak mustahil kan?!

{ 7 comments.. read them below or add one }

Alan Emkay Alan Emkay 19 March, 2012
hehe macam² entry..menarik belaka..pepon goodluck ye eca

update contest ► http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=12473189
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 March, 2012
@Alan Emkay,bermain dengan keyword kan.hahaah :D
Yas y Yas y 30 March, 2012
Kena maintain keyword ni ecadwin, kena selalu check keyword di google.my...apapun tahniah dlu sbb mmg dah duk kt 1st page tu...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 30 March, 2012
@Yas y maintain keywords tu mcm mana eh?...tu yg xpaam..on&off-page tu ke?.duduk 1st page maybe sbb guna domain sendiri kot.
Alan Emkay Alan Emkay 10 April, 2012
SALAM, TAHNIAH ECA TELAH MENANG TEMPAT #1 CONTEST NI..SILA KE ENTRY PENGUMUMAN DAN TINGGALKAN KOMEN DI SANA ► http://goo.gl/L1ZKG

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*