Wang Tunai RM5000 untuk Blogger


Assalammualaikum.

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger,wahhh hebat tu.Insyaallah kalau rajin berusaha,maka berkemungkinan akan dapatlah income sebesar itu...dan kita juga mungkin akan dapat wang tunai RM5000 untuk blogger jika mengikuti program dari Blogger Wanita.


Apakah yang perlu kita lakukan?

#1.Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post khas.

#2.100 blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic. Saingan rakan blogger tidak banyak untuk berpeluang mendapatkan wang tunai ini.

#3.Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.

#4.Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.


 Banner


#5.Rakan blogger juga perlu LIKE Facebook BloggerWanita.com atau Follow Twitter BloggerWanita.com atau daftar email di Feedburner BloggerWanita.com sebagai syarat untuk menerima wang tunai nanti.

#6.Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.

#7.Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.

#8.Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.

#9.Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.

Eca amat berminat untuk menjadi salah satu blog yang tersenarai dalam Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger.Sambil berblog,sambil berKONGSI kan bagus!.SO,jom kita meriahkan program ini.



 Banner

"jemput meriahkan yer"
"menangi juga DOMAIN selama setahun dari My Little Giveaway"

6 comments.. read them below or add one

Gadis Kampung Gadis Kampung 21 March, 2012
salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 March, 2012
@anisalya thanks kak.hopefully dpt la income sikit :)
Maya Diana Maya Diana 29 March, 2012
all the best ^___^

share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....http://rakanblog.com

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*