Cosmo Ladies,shopping tudung disini.


Assalammualaikum.

Mencari tudung yang cantik dan bergaya....dan semestinya korang akan dapatkannya dengan harga yang berpatutan.


Cosmo Ladies,salah satu blogshop wajib lawati!!!!.

Pembelian juga boleh dilakukan secara BORONG!.muahmuahmuah,habis bergaya korang beli banyak-banyak.Takpun,leh agih-agih dengan sanak sedara ye dak?!.[kalau nak bagi eca,lagilah eca suka tau!!!.hikhikhik #ketawa sopan,mak mentua lalu.]

TERBARU dari Cosmo Ladies...TUDUNG BAWAL pelbagai jenis.
Dah makin popular tudung bawal sekarang ne ye.Rasanya eca pun kena grab satu ne tuk digunakan semasa praktikal nanti.Takkan nak pakai shawl lilit-lilit pula,poning kepala student eca nanti tengok teacher bergaya ala-ala hana tajima.hahaha.Jom kita cekout tudung bawal terbaru dari Cosmo Ladies.

Material : Bawal Cotton.
Saiz : Bidang 45'
Harga : RM30 (tidak termasuk harga pos)

comel kan tudung bawal ne.eca terberkenan kaler pink+turqoise tu.Jom tengok pula printed tudung bawal.

Material : Cotton
Saiz : Bidang 55'
Harga : RM20 (tidak termasuk harga pos)

Pembelian secara borong :
RM130 (10 helai)
RM300 (20 helai)

Material : Bawal Lembut
Harga : RM13 (offer sekarang RM10)

Pembelian secara borong :
RM80 (10 helai) dengan FREE kos penghantaran.
RM130 (20 helai)

berbaloi-baloi kan?!.Cosmo Ladies juga pernah menaja beberapa selebriti tanah air kita.Antaranya ialah:

 

kak Ogy yang VOGUE dan famous Yuna.

Pemilik Cosmo Ladies ne namanya Zuhra,pemegang Diploma in E-business dai KLMU.
Nak berurusan dengan beliau,boleh contact di email berikut: zuhra_nurhayani@yahoo.com
kalau nak tengok pelbagai koleksi tudung dari Cosmo Ladies,drop je ke Pusat Pemborong GM Klang.
kalau rasa jauh dari korang,jom CEK OUT Cosmo Ladies Blogshop di Cosmo Ladies.

:: eca cakap-cakap ::
Selesai review satu lagi client edit blog.Muahahahaha.Puas Hati eca edit blog ne.begitu kemas dan menepati ciri-ciri yang diminta oleh Zuhra.So far,sepanjang proses tidak banyak yang perlu diubahsuaikan.Cuma,kena buang beberapa widget yang dah lama tersimpan dan tak berguna.Header,Banner,Icon-Icon Menu Tab.Eca bagi dua banner bersaiz 125X125 dan 468X60.Gantikan shoutmix kepada Cbox.Buatkan fancy scroll bar dan scroll bar untuk bloglist bagi memaksimumkan ruangan sidebar.

Bagi yang ingin meminta blog mereka diedit,harap maaf,eca dah TUTUP TEMPAHAN sekarang.Mungkin selepas FINAL EXAM(dua minggu sebelum mulakan praktikal,baru eca on BALIK).Jika tak sabar menunggu,boleh request dengan hantar email,tapi SERIOUSLY,eca hanya akan mulakan proses pada PENGHUJUNG BULAN MEI - AWAL BULAN JUN.[tempahan yang ada sekarang pun masih ada lagi yang tak siap.Harap SABAR MENUNGGU].

6 comments.. read them below or add one

Cik Purple Pinkypuff Cik Purple Pinkypuff 15 April, 2012
wah.. lawa2 bha tudung dia.. tu bawal rose nmpk semat.. hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 April, 2012
@Prettywrite yerp yerp..berkenan sungguh ne :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 April, 2012
@Cik Purple Pinkypuff sesuai dipakai time tunang.hahah :D
FiZ FiZ 15 April, 2012
haihhh..da lma x mmbeli tudg online ni...sja je eca ni...;p
Che rosliza Che mat Che rosliza Che mat 16 April, 2012
akak tak pernah beli online...kejap lagi nak try tengok2....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*