Kiddie's House,shopping pakaian BAYI.


Assalammualaikum.

perasan tak,sekarang ne musim para-para blogger menimang cahaya mata baru....Memula Ujang+Yana,lepas tu bro Ben Ashaari diikuti dengan Papa Hot Eyriqazz......disamping itu,eca juga terima khabar baik dari teman-teman blog yang kini berbadan dua,antaranya Mama Rayyan,IntaNBerliaN dan akak Sue Zainun.(sekadar menyebut beberapa nama)....Tahniah buat mereka.

bila sebut pasal kelahiran cahaya mata,mesti persiapan paling gah akan dibuat.Ada yang sempat membeli keperluan di shopping mall...erm,tak larat nak membawa kandungan anda,mari kita window shopping di Kiddie's House pula.



Kesemua pakaian bayi ada di Kiddies House.Pakaian dari usia anak anda 6 bulan lagi!.jom cuci mata....

Pyjama (Pakaian Tidur)

Harga:
1 helai : RM25
2 helai : RM24
3 helai dan ke atas : RM23
4 helai dan keatas : FREE POSTAGE(Semenanjung Sahaja), +RM3(Sabah & Sarawak)

pelbagai corak menarik juga,tapi takde tulis I <3 Mama,kalau ada,konfirm eca grab satu tuk BabyChenta.
sekarang tengok pula Rompers + Skirts.Hanya ada dalam warna PINK dan hijau sahaja.


Harga : RM35
puas hati juga ne,sebab leh pasangkan rompers with skirts,atau guna rompers sahaja,atau lebih seksi dengan skirts..eh eh,budak-budak takleh seksi..kena ajar anak-anak dari kecil berpakaian sopan.So,cari cardigan tuk anak-anak.eh eh,ada ke?!...sembarang je eca ne kan.

ibu-ibu mahupun bakal ibu kena tahu,anak-anak ne mudah terdedah kepada penyakt,kerana mereka ne masih belum mendapat antibodi seperti orang dewasa.So,if kanak-kanak ne terdedah dengan cuaca yang sejuk,cepat je naik panas badan.SO,langkah terbaik adalah dengan memastikan anak-anak anda menggunaka STOKIN....jom cek out stokin yang bergaya ne pula....



Harga :
1 pasang : RM7
2 pasang : RM6

eca berkenan sangat dengan gambar yang dibawah ney,gamabr number 1 & 4 ,ye lah..kan PINK gitu..then,gambar 1 tu ala-ala balerina shoe pula #comel je.Ingat nak grab tuk kesayangan kami,si Baby Chenta..tapi SOLD OUT.Hopefully,ada re-stock la nanti....kena cakap dengan Kak Ida ne.

itu antara yang dijual di Kiddie's House.Nak lebih banyak lagi,jom window shopping di Kiddie's House.
Nak dapatkan status barangan,boleh email Kak Ida di idacahaya81@yahoo.com
Atau boleh SMS Kak Ida di talian 013-9271770
jangan risau,anda akan dilayan dengan kadar segera!!!!.


:: eca cakap-cakap ::
seronok berurusan dengan Kak Ida semasa proses edit blog Kiddie's House.Laju dan cepat dapat feedback.Orangnya pun memahami tugas eca sebagai pelajar sepenuh masa dan faham ketika eca dilanda sedikit masalah minggu lalu.Thanks a lot.Hopefully dapat bekerjasama dilain hari pula.

p/s : minggu ne cuba siapkan dua blog lagi.Sekarang ada dua blog tunggu confirmation dari owner blog untuk pasang template di blog.Then,will continue to next blog pula....minggu ne pula,assignment semua kena hantar dah.....siapsiapsiapkan!. :)

6 comments.. read them below or add one

dyabunga dyabunga 15 April, 2012
dya tak ada bby lgi lh..hahaha.. adik pun dh besar..hahah..tpi bju tu comei2
MamaEma MamaEma 16 April, 2012
Alhamdulillah rezeki eca...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 16 April, 2012
sibuk betoi eca ni yer... btw cantik2lah baju2 baby tu kan... :-)
Riena Haiqal Riena Haiqal 16 April, 2012
comelnya stokin tu.. :)
Kiddie's House Kiddie's House 16 April, 2012
Assalam sume,
tq kat Eca sudi edit blog akak...
best bekerjasama ngan eca! sporting!

tq & jemput ke blog ya.. ^_^

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*