Metered Earning,Terima Kasih Nuffnang


Assalammualaikum.



setelah sebulan bertapak,akhirnya Universiti of London-International Programmes dah jadi Metered Earning.sebulan tu alhamdulillah,adalah sikit masuk ke dalam earning nuffnang.syukur-syukur.Ini juga menjadikan jumlah BE yang dah jadi ME bagi blog Cerita Dari Hati adalah sebanyak 8 iklan.



dah 8 BE sejak Ogos tahun lalu.
alhamdulillah,dan BE Uni of London ne merupakan BE yang paling lama serta paling tinggi jumlah terkumpul.
(>___________________<)
ingat nak cashout dah,tapi tunggu dua hari sampai earning-earning dalam minggu ne masuk hari Ahad/Isnin.
then,biarkan nuffnang kosong dan pengembaraan bermula sekali lagi.


a long journey with blog,with nuffnang,with all my dearest family and friends.
after a year,nak cashout buat kali PERTAMA!.
#wtf!!.baru 1st time cashout dah kecoh.

eh eh,blog aku.sila lah jangan jeles.




{ 16 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 21 April, 2012
oklah..nur jarang chek..hihi
jum jemput mkn aiskrim.. :)
CikPuan Azizah CikPuan Azizah 21 April, 2012
wah wah... banyaknya BE dia walaupon dah ME..masyukk2... cashout hujung bulan ok.
fieda fieda 21 April, 2012
tahniah..akhirnya semua akan kosong kembali...dan pengembaraan bermula kembali...kak fieda pun tak pernah merasa cashout lagi..nk tggu satu ker lagi be kat blog ga tu me..
fieda fieda 21 April, 2012
klik2 iphone4 maxis..kalau dapat sebijik kan best..
fieda fieda 21 April, 2012
eca...nanti kak fieda wat entry pasal exabytes tu..sng jer nak apply cuma print screen uv sebulan yg lepas pastu email...yg penting uv mesti 300 sehari..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 21 April, 2012
brp earning uni tu bg kt eca..?hihii.. leh la shopping pasni :-)

klik2 laurier.. :-)
AnonymousAnonymous 21 April, 2012
Tahniah dengan earning Nuffnang.... :)

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2012
@CikPuan Azizah tpi earning xbrapa nak masuk pun.hukhukhuk
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2012
@CikPuan Azizah tpi earning xbrapa nak masuk pun.hukhukhuk
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2012
@fieda wah,ada BE lagi...xlama lagi kak.hehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2012
@fieda thanks for the entry kak :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2012
@IntaNBerliaN cukup tuk beli sehelai seluar jeans :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*