Projek Amal Blogger.


Assalammualaikum.

Projek Amal Blogger merupakan satu projek yang mengumpulkan blogger untuk berkongsi event dari beberapa NGO yang terlibat.Kiranya,kita sebagai blogger lakukan khidmat masyarakat lah.Caranya mudah saja,iaitu melalui perkongsian di entry kita.


"kami prihatin,kami hebah"

Bagaimana untuk jadi sebahagian dari projek ini?.
lihat caranya disini.[Blogger untul Projek Amal]

cepat-cepat JOIN yer.boleh kita beramal bersama-sama melalui blog (",)
eca dah JOIN puwn.tak caya,tengok senarai blogger dekat sini.[Senarai Blogger untuk Projek Amal]

so,eca nak menyeru kawan-kawan blogger diluar sana,mari  kita meriahkan program ini.


"blogger bukan sekadar untuk jadi FAMOUS,bukan sekadar tuk dapat DUIT...
tapi blog juga boleh buatkan kita berbuat amal kebajikan"

6 comments.. read them below or add one

Cik Aish Cik Aish 01 April, 2012
sokong..so blogger femes..sila la buat amal kebajikan..sbb duit masyuk kan.hehe
Mama Ema Mama Ema 02 April, 2012
INSYAALLAH, kalau akak berkesempatan
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 April, 2012
@Haruno Hana 하나 welcome..marilah kita beramal sambil berblog kan?.heehee :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 02 April, 2012
@Cik Aish blogger xfemes pun boleh gak..heehee.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*