selamat bercuti!!!


Assalammualaikum.


Hari ini,Jumaat dekat Sabah (dan Sarawak tak silap eca) CUTI!!..korang ada tak?!.Cuti ne bersempena dengan Good Friday,sambutan bagi penganut agama kristian.So,memang kelas takde..(hari jumaat memang eca takde kelas pun).

disebabkan cuti begitu panjang(jumaat,sabtu dan ahad),parents eca ambil kesempatan untuk buat sedikit kenduri dekat rumah kami...

Here's the detail :
Jumaat (selepas Isya - tengah malam) : acara bertitik. nanti eca akan terangkan apa tu 'bertitik'.
Sabtu (selepas Asar) : Kenduri Doa Selamat.

Jangan ingat eca yang bertunang lagi eh?!...bukan bukan...belum masanya lagi >,<"
Ahad baru balik KK,Isnin ada Quiz RW.....uiyoooo!!!.nak jawab apa tuk test ne eca pun tak tahu lah.
So,eca akan cuti mendesign & edit blog untuk 3hari ini,akan bersambung selepas Quiz RW.Untuk lebih memastikan samaada nama anda tersenarai dalam 'waiting list' atau tidak,semak di SINI.[eca sedang cuba siapkan dua blog dalam masa seminggu.insyaallah].

dan jangan lupa untuk JOIN My Little Giveaway.

selamat bercuti ^-^



p/s :: next week,Isnin,Selasa,Jumaat ada kelas jam 5-7 pm.suka je tau lecturer ne buat kelas malam..dah la balik sorang-sorang. >,<"
selamat bercuti!!!

4 comments.. read them below or add one

Yas y Yas y 08 April, 2012
Selamat bercuti...Eca cuti dak?
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 10 April, 2012
apa acara bertitik tu eca?..

p/s : wah... kolum blog eca mkin besar... :-)
fieda fieda 10 April, 2012
selamat bercuti...nak klik2 tak kuor iklan la pulok..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*