Siapa punya angkara???.#cepat ngaku.


Assalammualaikum.

ish ish ish,ada juga yang nak kena cubit-cubit manja nanti ne.pening kepala eca dibuatnya....korang tolong mengaku,ne kerja siapa ne eh........

keywords nuffnang |19 April 2012 | 05.00am

sambil-sambil buat assignment,terus nak tengok nuff.cek earnings berapa masuk hari ne.muahahaha.end up,terkejut pula ada keywords macam ne.

baik punya cerita.
korang cari cerita apa ne eh?!.kat sini semua baik-baik je disampaikan.hehe.

blog paling cantik.
ai tersipu malu noks!!!.blog ne tak cantik pun.header buruk!.takpe takpe,nanti tukar la tue.

ptptn loan release date for unirazak.
duit dah masuk akaun BANK ISLAM masing-masing.gi la ATM cepat!!!.pastu,hujung minggu ne kuar SHOPPING,beli HP baru,makan tempat mahal-mahal...end of semester,merana tiada duit!.hahaha.

btw,eca nak tanya korang ne......ari tu dapat BE kan..uni of london.Tapi sekarang dah jarang nampak iklan tu.So,memang earning pun kurang juga masuknya.sobsobsob..then,iklan jacob,laurier & HTC Digi tu bersilih-ganti pula dekat atas.eh eh,tu tanda nak dapat BE ke?.muahahahaha.kalau dapat lagi,rezeki lah tu,tak dapat,takpe..kita paham,nuffnang ramai kesayangan.siapa lah eca ne kan?!.

p/s: tunggu  Kak Long habis exam baru dapat shopping.Lagipun tunggu SALE sempena Pesta Kaamatan.nak beli kasut and others stuff  for practical uses....praktikal bulan June.ohhhyeah!!!

{ 12 comments.. read them below or add one }

Riena Haiqal Riena Haiqal 19 April, 2012
buat suspen jer ingatkan apa tadi.. hikhikhik... takut pulak tau.. :)
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 19 April, 2012
blog eca kan lawa =) eca, nanti sis bagi email/pwd utk blog templates ea.asyik lupa aje.huhu~
CikPuan Azizah CikPuan Azizah 19 April, 2012
wah nak shopping eh! nak ikuttttttt!! nak shopping kat KK ke tu..hee
Papa Mifz Papa Mifz 19 April, 2012
insyallah tak lamo lagi dapek la BE tuh...:)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 19 April, 2012
blog cantik.. dia dh jumpa peng'edit' yg betoi..hihii

btw, biasa, kalu iklan be dh jrg2 kuar, tu mknanya dh mkin hmpir nk jd me.. iklan2 yg silih berganti tu pulak... terpulang.. kdg2 dorg bg be.. tp kdg2 just skadar kempen biasa je.. bkn be...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 April, 2012
@Riena Haiqal hahaha,ada pula suspen.hikhikhik :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 April, 2012
@CikPuan Azizah mari mari mari.....kan ada tunggakan 3 bulan :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 April, 2012
@IntaNBerliaN ye ke kak?..nak habis da ko BE tu...lagipun dah hampir 3-4minggu bertempek.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*