Loading...

Siapa punya angkara???.#cepat ngaku.

[ Eca Dwinky Asha][ Thursday, April 19, 2012][ ]
Assalammualaikum.

ish ish ish,ada juga yang nak kena cubit-cubit manja nanti ne.pening kepala eca dibuatnya....korang tolong mengaku,ne kerja siapa ne eh........

keywords nuffnang |19 April 2012 | 05.00am

sambil-sambil buat assignment,terus nak tengok nuff.cek earnings berapa masuk hari ne.muahahaha.end up,terkejut pula ada keywords macam ne.

baik punya cerita.
korang cari cerita apa ne eh?!.kat sini semua baik-baik je disampaikan.hehe.

blog paling cantik.
ai tersipu malu noks!!!.blog ne tak cantik pun.header buruk!.takpe takpe,nanti tukar la tue.

ptptn loan release date for unirazak.
duit dah masuk akaun BANK ISLAM masing-masing.gi la ATM cepat!!!.pastu,hujung minggu ne kuar SHOPPING,beli HP baru,makan tempat mahal-mahal...end of semester,merana tiada duit!.hahaha.

btw,eca nak tanya korang ne......ari tu dapat BE kan..uni of london.Tapi sekarang dah jarang nampak iklan tu.So,memang earning pun kurang juga masuknya.sobsobsob..then,iklan jacob,laurier & HTC Digi tu bersilih-ganti pula dekat atas.eh eh,tu tanda nak dapat BE ke?.muahahahaha.kalau dapat lagi,rezeki lah tu,tak dapat,takpe..kita paham,nuffnang ramai kesayangan.siapa lah eca ne kan?!.

p/s: tunggu  Kak Long habis exam baru dapat shopping.Lagipun tunggu SALE sempena Pesta Kaamatan.nak beli kasut and others stuff  for practical uses....praktikal bulan June.ohhhyeah!!!