Selamat Hari Ibu & Selamat Hari Jururawat 2012.


Assalammualaikum.


sambutan hari ibu tak perlu sekadar mengajak ibu melancong ke mana-mana,mahupun belikan hadiah yang mahal-mahal.Mungkin cukup dengan menyenangkan hati ibu kita..betul tak?!.hehehe.....well,mama dan kak long might be the happiest ever person in my family sebab bergelar ibu dan jururawat dalam masa yang sama.

yer,mama saya wanita berkerjaya.Tu sebab eca dari kecil dah reti nak masak,kemas rumah,jaga adik.Tapi bersyukur sangat sebab mama eca seorang wanita yang berkerjaya......kalaulah mama jadi surirumah,maybe eca akan jadi anak manja tak reti masak,takde pengalaman mandikan adik,takde pengalaman basuh kain sendiri dan perlukan bantuan mama sepanjang masa...tapi,memang kami adik-beradik ANAK MANJA pun.hahahaha.


anak ma baru nak bercadang beli cincin emas guna duit sendiri,mama dah belikan dulu.
anak ma tak cukup duit tuk beli laptop,mama tambahkan.
anak ma nak pergi rumah kawan,mama dan bapa yang hantarkan.
*that why she's the greatest mother*

and my kak long,she my bestfriend too.
bila ada masalah,luahkan dengan dia.
bila ada duit lebih,untuk adik-adik pun mesti ada sikit.Even dia dah berkeluarga.
bila ada novel baru,mesti kongsi dengan adik-adik.
*saya sayang kakak saya,she's the only kakak that I've*

Selamat Hari Ibu,Puan Tasiah Omar & Puan Siti Asmah Awang Aman.

another wish goes to them........
.Happy Nurses Day.



and  the wishes also goes to 
my aunt Puan Pilmah Ali  and my future-sister-in-law,Roziella Roslan a.k.a Jijie.|Jijie's Blog|
and also to blogger-blogger --> Kak Jijah & dear Amanina Nasuha.
dan semua-semua NURSE diluar sana.




dah dah,jangan buat-buat lupa pula,
hari RABU,16 Mei 2012.....
"happy teachers day"
#ehem!.

"kalau sudi,silalah KLIK IKLAN dibawah ini"

{ 8 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 13 May, 2012
akak nk wish apa kat eca ni?.. ibu pun bkn.. nurse pun bkn.. bkl cikgu.. so, nanti br wish la yer..muahhahha

singgah smbil klik produa & hishop
Papa Mifz Papa Mifz 13 May, 2012
wife papa mifz nurse jugak...hehe
pinkcolour82 pinkcolour82 13 May, 2012
dekat2 je erk, HARI IBU, HARI NURSE DAN HARI CIKGU......:-)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 May, 2012
@Papa Mifz happy mothers day and happy nurses day tuk mama mifz.
Nora Karim Nora Karim 15 May, 2012
eh esok la Hari Guru... Happy Teacher's Day in advance... hehe :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 May, 2012
@Nora Karim in advance pun xpe.hehehe :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*