1st day,terumbang-ambing.


Assalammualaikum.



ada ke yang ternanti-nanti update eca hari ne?!...ececec,bajet howt dowh!.hahaha.grrrx >,<"

hari ne datang LEWAT,my BAD,I admit!...seriously,penat sebab semalam baru balik dari kampung ++ tak dapat tidur seawal,macam biasa la kelawar macam eca ne,,tidurnya selepas subuh!.So,lambat...dah mula perhimpunan baru sampai,guru disiplin eca siap cakap,"pi la ikut perhimpunan,mau takut apa...ko tu cigu,bukan murid lagi"..erkk,I miss being a student!!!.untuk esok dan hari-hari seterusnya,datang sekolah jam 11.30pagi,sebab eca akan mengajar sesi petang..wahhh,daku suka oke?!

tolong belikan jam loceng yang cute macam ne.
baru leh bangun awal,tidur awal.hahaha.

Hari pertama dah kena gantikan ustazah.....dia dapat pindah ke Selangor,so tiada guru ganti lagi.Terpaksalah eca masuk kelas dan gantikan masa Pendidikan Agama Islam....tak menahan bila murid-murid ucap,'Assalammualaikum Ya Ustazah'...mak aiii,daku bukan ustazah,seganlah kena gelar camtu!.

sekolah daku ada blog,sekolah ko ada?!.
klik gambar untuk ke blog sekolah :)

tadi sebelum balik,daph dapat JADUAL eca...ajar Form 1 & Form 2....kelas pandai-pandai,jangan je lah dorang lagi pandai dari eca sudah!..tapi tadi masa kelas ganti,sempat pula daku menakutkan budak.Siap permainkan budak lagi..yang paling best,student buat-buat tak dengar apa eca cakap,student buat-buat bising....eca jeling sekali je.terus diam!.sukanyer!!.

Dahlah tadi lappy xbawak..terpaksa call bapa minta hantarkan...so,boleh online kejap.even dekat sekolah ada WIFI,eca guna juga berukband biru ne.LINE TERHEBAT!.tapi...hp vivaz lak teda battery,jadi hari ini takde gambar cikgu yang comel ye kawan-kawan. >,<

jam 12.30tengahari nanti,akan masuk kelas dan mengajar!
doakan eca kawan-kawan :)


{ 26 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 12 June, 2012
assalamualaikum ustazah... hihii
Sally Yatiey Sally Yatiey 12 June, 2012
Bestnya jadi cikgu. hee :D
fieda fieda 12 June, 2012
selamat mengajar cikgu eca..
Yumida Yumida 12 June, 2012
ooo..ade 2 sesi..
slmt kembali bertugas :)
Yasmin Aris Yasmin Aris 12 June, 2012
laa cekgu upenye ! selamat pagi cekgu ! Hihi
Riena Haiqal Riena Haiqal 12 June, 2012
dah start mengajar ya ustazah. eh silap cigu...
wow hari pertama yang sangat2 mencabar ya..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 12 June, 2012
all the best dik! n akan terus follow u
Cinta Misteri Cinta Misteri 12 June, 2012
Haduhai...terbelit2 daku membaca entry ustazah ni nk mahamkan...

Selamat mengajar yea ustazah..
Cik Nur Cik Nur 12 June, 2012
selamat bertugas ye ustazah.. :)
izla izla 12 June, 2012
ooo eca ni cikgu rupanya..
semoga tabah menghadapi murid2..ehhee
azizah :) azizah :) 12 June, 2012
bestnya cikgu asha :) seronok2..
Papa Mifz Papa Mifz 12 June, 2012
Gerun jugak dorang dgn jelingan cikgu yer,hehe
Cik Purple Cik Purple 15 June, 2012
whoaaa.. rindu jua mo p mengajar.. untungla sesi petang.. hehehe.. bole guling2 smpi jam 8.. hahaha..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 25 June, 2012
@Riena Haiqal baru hari pertama,dah terasa wooo.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 25 June, 2012
@Cik Purple hahaha,apa lagi,apply keja jdi cikgu

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*