Hye,teacher!


Assalammualaikum.

Sedar tak sedar,dah masuk minggu ke-8 eca berpraktikal.Tinggal lebih kurang 5minggu je lagi nak habis.eh eh eh,cepat je kan masa berlalu....kalau mengandung ne,maybe dah ada uwekk uweekk agaknya?!.

eca nak tunjuk something dekat korang,..sebenarnya nak tunjuk kat korang sebelum mula praktikal..tapi asyik lupa je nak SNAP SNAP gambar...dah,korang tengok je la k =)


tu dia,name tag eca!

Hari tu tanya kan nak letak nama apa kat name tag?.
Antara Ashah atau Siti Ashah.last-last eca ambil keputusan,.....letak nama penuh.Siti Ashah.
oh yer,nama eca memang takde "I" dalam ASHAH....just A.S.H.A.H
lain dari yang lain kan?!.eca pun tak tahu kenapa nama eca macam tu.
tapi,eca suka..sebab tak ramai yang ada nama macam tu...so,xde la sama nama!.

kat sekolah,ada guru-guru yang panggil eca 
"siti"....ada juga yang panggil "asha"..eca mana-mana je pun.
dua-dua nama eca kan?!...yang panggil "eca" takde...apatah lagi nak panggil "sayang" (#eh)
^___________^

macam banyak nak kongsi lagi,tapi masa tu jelous dekat eca.
LP tak print lagi,design blog tak siap lagi.customer makin tambah.
#eh......busy lah sangat yer!

p/s : Projek hias bilik mesyuarat tak siap lagi.uwaaaaaaa!
p/s : satu ruangan iklan sedang KOSONG bermula hari ini,siapa cepat,dia DAPAT oke?!.Harga dan maklumat lanjut,baca di Page Pengiklanan.

{ 15 comments.. read them below or add one }

Azi Azi 30 July, 2012
arwah mak akak nama aishah. seronak je baca story cikgu ni...mesti nnti dh jadi cikgu lg bz kan...
Ummi Iman Ummi Iman 30 July, 2012
Askm teacher Siti Ashah :)
Bz sungguh la ;)
Riena Haiqal Riena Haiqal 30 July, 2012
kalau ada yang panggil sayang tu dah lain dah tu.. hehehehehe. istimewa tu.. (^_^)
nama yang cantik dan lain dari yang lain la..
azizah :) azizah :) 30 July, 2012
bestnya jadi cikgu..nape la jijah tak jadi cikgu dulu...hehehe
Cho Zila Cho Zila 30 July, 2012
memang lain dari yang lain... walaupun mcam nak serupa tapi langsung tak samakan...
best gak praktikalkan...
ayut ayut 30 July, 2012
nak pngl sayang boleh??hihihi..cikgu ashah!smga menjadi cikgu yg berjaya dear :)
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 30 July, 2012
hmmmm.... hias bilik mesyuarat erk. all the best.
QasehnyaRania QasehnyaRania 30 July, 2012
yer mmg lain..mula2 ingt ciksu yg tersalah baca..maklumla rabun..hehe

selamat berpuasa eca ;))
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 30 July, 2012
mmg lain dr lain tu nama eca ni.. :-)
Cik Nur Cik Nur 30 July, 2012
siap ade uwekk..uwekk..hihihi..lawaklah eca ni..

tapi betullah, teringin nak ank sndiri..tapi kena kwin dulu..hihihi..

cikgu ashah..:)
fieda fieda 31 July, 2012
nama eca tu e..ingat tetinggal I tadi..

selamat pagi teacher..
anisalya anisalya 31 July, 2012
mmg ada nama2 unik yang kita jumpa dan akan ingat sampai bila2.
anisalya anisalya 31 July, 2012
busy 24 jam nampaknya ye...
Ardini Humaira Ardini Humaira 31 July, 2012
cikgu siti... jangan nakal2 hehe
Si Matatajam Si Matatajam 30 August, 2012
Sedap nama tu..lebih sedap bila dipanggil cikgu siti...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*