kadang-kadang lupa kesibukan itu....


Assalammualaikum.

kadang-kadang,eca lupa yang eca ne seorang guru pelatih.....hukhuk.tapi mostly,kena ingat  diri.Baru 4 minggu dan kini masuk minggu yang ke-5 menjadi seorang guru praktikal.Masih berbaki lebih kurang 9minggu ++.Biarpun dah hampir 5minggu ne,tapi sekalipun tak pernah di'observe' even oleh mentor mahupun supervisior.

Kena paam,mentor eca kena tahan di Hospital Likas,high BP and she's 6months pregnant.Manakala,supervisior eca pula,masih perlu melawat lebih ramai rakan-rakan lain.Yela,nak sampai Kudat,dia kena lalu Tuaran,Kota Belud,Kota Marudu yang mana menempatkan beberapa teman-teman seperjuangan.So,tunggu giliran eca,memang kena sabar.

Dalam kesibukan menjalani latihan praktikal,menyempat pula edit dua blog...dan ada 3 blog yang sedang dikerjakan,1blog belum hantar detail dan 1blogshop otw untuk disiapkan....[laku juga servis daku ne].


Blog bertemakan 'love pink".background 'love pink' yang comel.Suka edit header,doodle free rasanya.Eca masih tak reti wat doodle ye kawan-kawan.Malas lak bekerja dengan layer yang berlapis-lapis.

and yerp,Thanks Solehah for this entry.[READMORE]



yang kedua ne pula,bertemakan alam.So,gunakan warna hijau.Idea header tu,idea pemilik Blog Indah Itu Kamu.Bila ada alam,suka la selitkan rerama.....kebetulan,dalam lappy,memang banyak gambar rerama.background yang sama dengan Solehah,cuma berlainan warna.

Thanks Akak Noor Azila a.k.a Mrs Lurve atas entry ini.[READMORE]

apapun,berusaha menyiapkan dalam minggu ini.Jadual padat,kerja student berlambak,minggu ne relax sikit sebab pengetua masih dalam kursus,so....takde kerja dia nak bagi kat eca untuk disiapkan.muahahaha.*happy.jpg*


*ada kunjungan yang eca dah balas,ada yang tak..harap jangan lah segan berkunjung dan drop comment ye*

{ 22 comments.. read them below or add one }

Ardini Humaira Ardini Humaira 10 July, 2012
cantik! dni lak blog punya design lom pk nak wat cemana hehehe tibai guna blogspot punya je
Riena Haiqal Riena Haiqal 10 July, 2012
eh nda terasa kan sudah 5mgu Eca jadi guru kan... syabas Eca.. heheheeh :)
Cik Rongoks Cik Rongoks 10 July, 2012
cantiknye design blog tu ^^
Cik Nur Cik Nur 10 July, 2012
wah..dalam duk sibuk2 msing lagi sempat edit blog ye eca.. :)

hebat2..moga bertambah rezeki eca lepas ni.. :)
MamaEma MamaEma 10 July, 2012
sedang menunggu turn akak punya...hehehehe
Alieza Dayasari Alieza Dayasari 10 July, 2012
waaa sy pun nk juga lah header .. yg ada gmbr... tgk header sy.. hehehe
Alieza Dayasari Alieza Dayasari 10 July, 2012
eca guru praktikel ker? kat mana?
Boni JLL3 Boni JLL3 10 July, 2012
banyaknya blog.. tak pening ke??
Papa Mifz Papa Mifz 10 July, 2012
alhamdulillah...murah rezeki Eca yer...:)
Si Matatajam Si Matatajam 11 July, 2012
Salam perkenalan na Eca...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 11 July, 2012
wah dah 4 minngu yer... kalu mengandung tu dah terasa alahan.. hahahhahah

thn dpn edit lg blog akak tau.. tp temanya tetap kne intanberlian lah tp kne tukar 100%.. xleh sm dgn yg skrg... mklumlah, header tu, thn dpn dah ada adik alisha.. hehhehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*