Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.


Assalammualaikum.

hujung minggu ini,mari kita meriahkan segmen kenkawan pulak :)
so,kali ini,WAJIB JOIN bila kawan dari sekolah rendah,,,yang dulu dia rendah,eca tinggi dan kini dia tinggi,eca rendah.........meh pakat ramai-ramai join ;;

saja nak zoom banner ne,sebab ianya merupakan pantai yang terdapat di daerah Kudat.



masak lemak dalam kawah,
makan bersama dipagi hari,
bersegmen dan menang hadiah,
siapa tak nak,dia rugi.


join di SINI,tarikh TUTUP pada 1.Ogos.2012


eh,JEJAKA JAMBU PERASAN KACAK.....tak nak JOIN ke.kalau menang hadiah bagi dua. :)
#sesaja nak kenakan orang.tau orang tu akan baca entry ini.hahaha.

{ 14 comments.. read them below or add one }

Ummi Iman Ummi Iman 15 July, 2012
Good luck echa. Baru ni tak boleh nk masuk blog echa. Tak tahu knp. Ni baru boleh.
Boni JLL3 Boni JLL3 15 July, 2012
gud luck ye eca.. hahaha.. jejaka jambu perasan kacak ni kena tgk kat mood. kalau tiba2 datang dila nak join, dia join..hahahaha
azizah :) azizah :) 15 July, 2012
gudluck eca..moga ada rezeki..
Alieza Dayasari Alieza Dayasari 15 July, 2012
1stly good luck...
byk segmen gak erk skrg ni.
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 17 July, 2012
selamat bersegmen cikgu ;)
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 17 July, 2012
Haha. Mau juga join segmen lowprofile aku ni. Bah, kalau kau menang, aku kasi hadiah by hand. Sana Esplanade kita makan satay. Haha.
Diera Tekikushika Diera Tekikushika 17 July, 2012
hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)
deqjamucuxx deqjamucuxx 18 July, 2012
jalan2 .. salam perkenalan

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html
★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ ★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ 19 July, 2012
Asalamualaikum Tuan blog !

Yaya dari segmen yang sama . Jemput singgah ye . ^^v

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*