Iftar with Blogger Sabahan.


Assalammualaikum
baru nak UPDATE ceta iftar yang eca attend hari itu.yessa,kemalasan amatlah melanda diriku dan kesibukan itu menerajai hari-hari sepiku (cehhh,tak boleh blah!)

Subject :: Iftar with Sabahan Blogger.
Organise by :: Emas Putih & AkuSiJebat.
Venue :: Grace Point Food Court
Time :  4.00pm -07.30pm
Date : 11th August 2012

So,hari tu...lepas shopping few things for raya with family,bapa hantar eca ke tempat yang dituju.Awal oke,jam 4 dah ada kat situ,oke benarnya 4 lebih sikit...Sampai kat situ,terus jumpa Cik Emas Putih dan her geng.citcat sikit-sikit  dan adalah ambil gambar syok sendiri banyak-sikit!.

tandas yang sangat awesome....wangian serai yer.tersangat wangi eca cakap!.hehe


1`
Almost jam 5,kami semua pun stay terus kat foodcourt tu sementara yang lain order makanan.Then,tunggu  Azan Maghrib dari Masjid Negeri....chit-chat dlu sambil belajar pasal Hosting dari saudara Abdur Rozak.
\


close-up sebahagian makanan berbuka pada hari tersebut.yeahhh,sangat mengenyangkan dan sangat banyak.cuma jus orange tu PAHIT sangat!.disebabkan haus,bedal je lah yer.cuma takde kurma pulak..spoil!.hukhukhuk. (time ne tengah bergosip dengan adik eca,cara-cara mengambil gambar makanan agar nampak menyelerakan....so,adakah anda terliur?!)


atas :: eca & Emas Putih (Uzu)
bawah-kiri :: eca & peneman setiaku merangkap jurugambar, adik eca...Ina =)
bawah-kanan :: eca & penjual hosting merangkap sifu tentang hosting dan pembekal hosting serta domain,saudara Abdur Rozak...sila dapatkan domain (dot)my dengan harga berpatutan di Hosting Rajawali.



antara blogger yang hadir.
yang tak hadir takpe..kita akan adakan gathering lagi!.jangan RISAU yer.
terutama si IPAR yang jelous nda dapat hadir.

cerita raya?!...tak kan ada kot,sebab raya pun simple-simple je.
Raya pertama & kedua :: beraya sakan...duit raya dapat RM5 je oke?!.
Raya ke-3 buat rumah terbuka kat kampung.
Raya ke-4 naik KK,daftar final semester & shopping.
Raya ke-5,duduk rumah sebab cery-bery & siapkan report
Raya ke- 6, KK lagi,parents pergi rombongan merisik eca dan adik-adik SHOPPING lagi dan singgah beraya dirumah makcik-makcik di Kg Darau Laut,Menggatal.
Raya ke-7 & 8,kemas rumah,masukkan barang dan stor serta SIAPKAN REPORT lagi!!!.
raya ke-9 : KERJA DAN KERJA,silakan kembali ke sekolah Teacher Asha!


btw : cuti raya di blog bersambung lagi.......Ahad ne tak sempat nak buat Rumah Terbuka di Kudat,sebab Sabtu join sekali rombongan bertunang ipar pakcik eca....so,dari hari isnin - jumaat,sibuk sikit tolong siapkan hantaran yer.

{ 17 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 27 August, 2012
wah meriahnya...bestnya dpt gathering camni..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 27 August, 2012
Salam Eca..

sori lame xsinggah.. sht ke?
wah, syoknye dpt jmpe ngan blogger..iftar lak tue..

nway, slamat ari raye Eca..
maafkan sy kalo ade salah silap tau..
ayut ayut 27 August, 2012
nampak btul kesibukkan eca :) Dapat jumpe sedara mara gan makan kuih raya pon sodap dh raya yer :)
rAIHan rAIHan 27 August, 2012
wah bestnya boleh jumpa..^^
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 August, 2012
wahhh nmpak uzu dsitu hihihi ~
seronoknyerr...
Fadzmie Fadzmie 27 August, 2012
Haha. Tu projek kamurang apa cerita sudah?
Miss N™ Miss N™ 27 August, 2012
meriahnyaa.. :)

seronokkan dapat jumpa sama2..
Unknown Unknown 27 August, 2012
siuk banar eh kamu..hehhe
gnesop gnesop 27 August, 2012
wah. ramai yang join..best
ruse_nidzan ruse_nidzan 28 August, 2012
Seronok dpt jumpa rakan blogger ya...
Terima kasih atas kiriman kad raya. Dah selamat diterima.
Ayah suami akak tinggal kuala krai. AI sempatlah sekolah sana...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 August, 2012
dapat gak jijah join gather blogger ni yer.. yg dulu melepas, yg ni ada rezeki :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 August, 2012
blogger dni dah bersalin ek.. bestnya dapat boy... akak ni xtau lah boy or girl.. eca doa2lah moga adk alisha boy.. muahhahha
Si Matatajam Si Matatajam 30 August, 2012
Bestnya dapat iftar ramai2.. Mesti meriah..
SEGI TRAINING CENTRE PULAU INDAH SEGI TRAINING CENTRE PULAU INDAH 17 October, 2012
SEGi Training Centre Pulau Indah
Menawarkan Peluang Pembalajaran Dalam Bidang Kemahiran,

Tawaran Khas kepada Pelajar SABAH.


SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA TAHAP 1, 2 & 3.

PROGRAM YANG DITAWARKAN

1. JURUTEKNIK ELEKTRIK
2. PENYEDIA KEK (PASTRY)
3. PENYEDIA ROTI (BAKERY)
4. PENYEDIA MAKANAN (CHEF)
5. PENYELIA KAUNTER HADAPAN (FOS)
6. KAPTEN MAKANAN & MINUMAN (F&B)
7. JURUTEKNIK KENDERAAN MOTOR (AUTOMOTIF)

web : www.segi.edu.my
blog : http://stcpi.blogspot.com

SYARAT KEMASUKAN

1. BERMINAT
2. BERUMUR 15-45 TAHUN
3. WARGANEGARA MALAYSIA
4. MEMPUNYAI KELULUSAN SEKURANG-KURANGNYA UPSR atau PMR atau SPM.

YURAN PENDAFTARAN RM260.00 SAHAJA
RM150.00 untuk tiket penerbangan akan ditanggung oleh SEGi.

BERMINAT? HUBUNGI/SMS, Nama Penuh, I/C & Alamat penuh Untuk tujuan Surat Tawaran.

EN. FAREED 013-603 9175

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*