Sebelum CUTI RAYA.


Assalammualaikum.


Khamis ne dah mula CUTI RAYA sehingga Ahad depan.Isnin baru mula kerja balik...lepas tu 3minggu latihan mengajar.eh,TAK SANGKA kan?!.so,sempena CUTI RAYA,eca pun nak bercuti juga dari segala kerja design,edit template dan yang sewaktu dengannya....nak tumpu RAYA & LAST Observation selepas RAYA oleh lecturer.....dengar-dengar pensyarah dari HQ akan turun observe,cuma yang terpilih je lah.hopefully terpilih sebab ada HARAPAN DAPAT A.kalau tak terpilih pun TAKPE,syukur dengan marks yang eca dapat.
oke,sebelum mula bercuti,eca nak tunjuk beberapa blog yang sempat didesign & diedit::


blog ini bertemakan PINK + Diamond.....penuh diamond kak Sue.
permintaan diamond keliling main post...cuma eca tak dapat buat diamond keliling border sidebar.
jom terjah blog mereka --> http://sikecilaina.blogspot.com/




blog bertemakan hitam+merah+hijau.ringkas dan comel.
eca pasangkan breadcrumb,metatag+keywords,sitemap.(+ RM5 yer!)
ohye,,owner blog ne menjual Premium Beautiful Corset + Lactolite.
jom terjah untuk tampil lebih cantik dihari raya =)


yang blog ini pula,lama da eca editkan.Cuma terlupa nak update disini.jom tengok :


blog ini semua update pasal masakan.
nak resepi-resepi,boleh terjah --> http://littlemesseykitchen.blogspot.com

macam banyak dah rasanya edit blog orang kan...blog sendiri bila nak ada rupa baru yang lebih ringan ne?!.
hikhikhik...teringin nak rupa baru blog sendiri.lebih ringan dari yang ada sekarang!!.
(LOL,macamlah blog ne ringan sangat ye dak?!)

berjumpa lagi dengan review customer selepas raya =)
sekarang ada 2 dalam waiting list yang dah konfirmkan servis eca.yang tak konfirmkan,
SILA BERBUAT DEMIKIAN selepas cuti raya yer.....dan yang minta dieditkan,eca masukkan dalam waiting list.sekian.

{ 12 comments.. read them below or add one }

fieda fieda 16 August, 2012
comey2 belaka...

selamat hari raya eca..
gnesop gnesop 16 August, 2012
tahniah Eca.. banyak juga yg guna perkhidmatan Eca tuh..
kalau maintain, boleh jd kaya raya.. hehehe

keep it up :)
Miss N™ Miss N™ 16 August, 2012
comei sokmo semuanya..!
Riena Haiqal Riena Haiqal 16 August, 2012
wah semua nya comel Ca... (^_^)

salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin... (^_^) dan selamat bercuti
aziazib aziazib 16 August, 2012
cantik..

btw slmt hari raya eca, maaf klu ada terkasar bahasa ye..
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 16 August, 2012
selamat bercuti dan selamat hari raya eca =)
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 16 August, 2012
setiap tu ada keunikan.
menarik sih.
yg kek tu.. like juga...
Shida Radzuan Shida Radzuan 17 August, 2012
eca ..selamat hari raya :)
Unknown Unknown 17 August, 2012
wah.rajin betul kan edit blog orang..hehe
Abang Karu Abang Karu 18 August, 2012
Slmt bercuti dan slmt berhari raya :).

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*