Traffik sepanjang cuti raya.


Assalammualaikum.

sepanjang cuti raya ne,ramailah blogger akan mengeluh kan,traffik jatuh lah...earnings tak memuaskan lah!.Sabar lah,semua ambil kesempatan sempena cuti ne nak bersama keluarga kan?!.hehehe.Mari lihat traffik blog Cerita Dari Hati sempena cuti raya bermula 16hb Ogos yang lalu =)



from blogger.com

from nuffnang.com.my

jatuh merundum?...ke mencanak naik?!..eca pun tak pasti la sangat,sebabnya....traffik turun naik juga.hehehe.yang penting,blog masih bernyawa,nuffnang pun masih ada yang sudi klik.....dan paling penting,kawan-kawan blogger sudi komen dekat entry,even eca tak sempat lagi nak balas kunjungan!.SILA SALAHKAN CELCOM line oke?!.dekat kampung,line ala-ala kentut nak terlepas kadang-kadang kentut segan-segan nak melepas.oke?!.


ohya,eca masih mencari penaja untuk Contest & Giveaway akan datang ne.
berminat atau perlukan pertanyaan lanjut,atau ingin KONFIRMkan penajaan,
jangan segan silu hubungi eca di :
emailkan saja ke ecasha.89@gmail.com

dan ya,eca masih lagi turut serta RACING di Stadium Google Malaysia dengan sukan SEO terhangat eyriqazz vs denaihati,mari bantu eca untuk jadi pemenang (biarpun tahu takkan dapat tempat pertama,hahaha)....caranya mudah sahaja :
1) clearkan cache & history browser korang
2) buka website google.com.my
3) taip keyword --> eyriqazz vs denaihati
4) cari entry eca...  Eyriqazz Vs Denaihati | Cerita Dari Hati.
5) klik entry tersebut dan sudikanlah untuk SHARE,TWEET & paling penting Google+ di entry tersebut.
ish,tak sedar rupanya dah hari Jumaat hari ne ye.
hari ini akan turun KK,yelah....KB-KK tak sampai pun 2jam.
Lagipun parents join rombongan merisik adik ipar pakcik eca dekat Putatan.Kami adik-beradik takkan nak join juga kan?!.so,kami akan ambil kesempatan juga turun KK tuk Shopping barangan untuk dijual di blogshop akan datang eca & adik eca... ++ tengok wayang.lama tak tengok wayang sejak praktikal.
btw,,, 1Month lagi praktikal TAMAT!.yeeehaa :)

{ 13 comments.. read them below or add one }

rAIHan rAIHan 24 August, 2012
wah hebat..raihan punya trafikk..nazak habis..haha~
Ayuni Yusop Ayuni Yusop 24 August, 2012
betul tu,yuni punya traffic pun dah nazak.Hari ini baru macam oke sikit.
Shida Radzuan Shida Radzuan 24 August, 2012
sama la dear huhuh..biasalah..jom sama2 naikkn balik hehee :)
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan 24 August, 2012
tahan jugak beratus, saya 2 3 orang je. hehe
Unknown Unknown 24 August, 2012
pergh..masih hebat traffic dia
Unknown Unknown 24 August, 2012
Masih okay trafik akak tu :D
fieda fieda 25 August, 2012
kak fieda punya traffik pun menjunam teruk..hai..marahlah exabytes nanti kt kite...hihii
Unknown Unknown 25 August, 2012
hebat gak trafik 200++ tu..hehee
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 25 August, 2012
ikutkan trafik ok erk. mantap jew. musim raya tersungkur ...
leeza lagi teruk 30-40 jer viewer.. kalau biasa 1++.. haaaaaaaaaaa
Miss N™ Miss N™ 25 August, 2012
erm..nur punya jatuh mendadakkkk...
~AiMi SyAhiRAh~ ~AiMi SyAhiRAh~ 27 August, 2012
Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 August, 2012
akak pun lbh kurang eca je :-)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*