Alahai Student [part 4].


Assalammualaikum.

lupa lak nak update cerita student eca sepanjang bulan puasa yang lalu.Sempena bulan puasa,kami balik awal seawal jam 5...selalu balik jam 5.45 pm...SO,dau terlebih excited,sebab masa mengajar pun kurang!!!.Kalau korang ingat student akan berubah menjadi pendiam sempena bulan puasa,JANGAN BERANGAN sangat!..makin tambah mulut tu adalah =.="


Kelas : 1 Ruby
Masa : Kelas Pendidikan Kesihatan (bulan Ramadhan)

student 1 : cikgu,kami mahu main.
me : baiklah,datang sini depan main.
student 2 : woi,cikgu cakap bulan puasa tidak boleh PJ.
me : kan sudah janji?!.
student 1 :  oke,,,dua masa dalam kelas...lepas cuti, PJ dua masa.
me : aduiii,tidak adillah!.
student : ADILlah cikgu,sekarang dua masa dalam kelas,lepas cuti,dua masa luar kelas.
me :=.="

#macam lah seronok sangat tendang bola dibawah panas matahari!.hukhuk.

sabtu semalam.....sekolah eca buat sekolah ganti.
sangt tak OKE tau!....dahlah HUJAN,,,,hari SABTU lak tu.
dan eca sangat mengantuk...nasib tengok muka 'dia' tu.
eh,tetiba lak kan?!.

*lagi seminggu tamat praktikal....+ seminggu buat ROS*
*yippi*

Alahai Student [part 4].

{ 19 comments.. read them below or add one }

Maria Menado~ Maria Menado~ 09 September, 2012
bakal cekgu!! gudluck cekgu. cita-cita kite dulu nak jadi cekgu. haha.~
Cik Nur Cik Nur 09 September, 2012
hehehehehehe..sabo jelah..mcm2 student skrang ni eh...
haz haz 09 September, 2012
ececeh.. siapa dia tu haa~~ hihihi
QasehnyaRania QasehnyaRania 09 September, 2012
morning eca...
ciksu dtg click2..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html
eza miza eza miza 09 September, 2012
Ooo..cikgu eca ye...

P/s;enjoy the moment masa praktikal ni.. Nanti da poting, lain dah... Dah tak berbahgaia sgt... Hikhik
CIK TOM CIK TOM 09 September, 2012
eca xbg pun no akaun bank cimb/maybank utk ciktom transfer hadiah wang tunai..tlg bg maklumat tue segera ye...kl xbg dlm tmph smgu dr pengumuman ciktom akan cabut undi lain..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 09 September, 2012
xcited btoi nak hbs praktikal yer.. hihi
azizah :) azizah :) 09 September, 2012
hahaha student makin bijak sekarang ni..hehe
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 09 September, 2012
budak kalau lah diberi main, siapa yg tak suka ... isyh isyh... saya pun stress budak kalau nk pj tp sy tak pakai baju pj.
Puteri Kasih Puteri Kasih 09 September, 2012
student dah semakin advance sekarang ni...hehe
Riena Haiqal Riena Haiqal 10 September, 2012
adeh sapa la si dia tu ya? mo tau juga.. hehehehehehehe.. macam dah ada yang sangkut jak.. hehehehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 10 September, 2012
rasa pnt lau main bola.. eh! mcm pernah men ja..haha,
shidaR shidaR 10 September, 2012
hahaaa mcm2 hal budak2 ni kan kalau PJ no.satu..
MamaEma MamaEma 10 September, 2012
kejap jer..dah nak habis praktikal yer
Si Matatajam Si Matatajam 10 September, 2012
Hi hi macam2 kerenah students Eca ni yek..
Masya Masya 11 September, 2012
ade² jer akal budak²....
cepatnya masa berlalu ....

alhamdulillah.. amir dah sihat dah ke taska pun, terlupe bg minum air kalapa semalam blk kg hhuhuhuhu....
syiela syiela 12 September, 2012
ade je bebdudak ni hehhehe..

tahniah bakal cikgu :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*