Bye Bye August,Hye September!


Assalammualaikum.

ceh,,,da masuk berapa haribulan baru nak say bye-bye!!.tak peduli,nak juga eh!So,disebabkan kita telah berganjak bulan baru,JOM tukar Bloglist baru!.Then,mohon sesiapa yang ingin masuk ke bloglist baru (yang mana bloglist ini akan dikekalkan sehingga akhir tahun ini)...silalah dorp link diruangan komen dibawah yer.....dan sudikanlah juga letak blog eca diruangan bloglist kamu.

and yes,jom kita lihat apa yang pencapaian dibulan Ogos.

Entry terhasil : 47entry.
Pengomen terbanyak : Puan Azizah (http://nurazizahyahaya.blogspot.com/)
jom terjah sebentar blog beliau....


blog yang comel dan ringan.Cuma kalau boleh ruangan 'search' letakkan di atas sekali.Kerana ianya memudahkan pengunjung untuk mencari entry berkaitan.Kalau kat bawah,risau pula pengunjung tak nampak kan?!...dan lebih comel kalau menutab tu diperkemaskan lagi eh.=)

September nanti boleh REVIEW lebih banyak lagi kot sebab da FREE sikit..sekarang BUSY yang teramat dengan PRAKTIKAL dan REPORT!.euuuw~

{ 13 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey 05 September, 2012
Cepat je masa berlalu. Sekarang dah bulan September :D hee
Cik Nur Cik Nur 05 September, 2012
47 entry..? byknyaa..!
hebatlah eca..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 05 September, 2012
leeza suak sgt sep... suka sgt..
dan....
leeza nk ucap thx tau kad raya.. nnt dibuat entri... tak berkesempatan.
Sop Nama Saya Sop Nama Saya 05 September, 2012
selamat pergi Ogos...
jumpa lagi tahun depan.. hhehe
boni kacak boni kacak 05 September, 2012
busy rupanya dia ye.. patutlah jarang nampak sekarang.hehe
eza miza eza miza 05 September, 2012
wahh.. Besar hajatku menempel disini.. Hehe..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 06 September, 2012
wh2.. ratu pecut la ..hihi.. yui nak masuk lg la..ngeh3..

http://nusha1706.blogspot.com =)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 06 September, 2012
rs mcm br lg msk thn 2012... dh bln 9..
ayut ayut 06 September, 2012
wah..jijah jd pengomen tbykla..hihihi..nak msuk jgk..!

http://akuayut.blogspot.com
Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 06 September, 2012
wow byknye entry eca..cayalah jijah paling byk komen. =)
Si Matatajam Si Matatajam 07 September, 2012
Masa berlalu la ni macam tak terasa ja cepatnya... Umoq pun makin bertambah la jawabnya ha ha.. Persoalannya... Cukupkah amalan buat bekalan di hari pertimbangan dan pengadilan? Sama2 kita renungkan buat pedoman...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 09 September, 2012
Udah lama sis tak singgah blog azizah...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*