Cinta Kepada Dunia Photography.



Yeahhh itu cinta I kepada Dunia Photography and
I yang bertubuh kecik a.k.a pindik-pindk tagap bilang urang Sabah.
And I memang orang Sabah pun.

A little bit about myself...I LOVE what I do...I LOVE my family, and I LOVE photography. I've always loved photography and now I am learning every day new things about photography, but with every session I walk away with a smile and desire to do it again.




And paling I suka sangat pasal photography sebab boleh relax tension.
Tenang ja hati bila tengok gambar-gambar macam kat bawah ni. Awesomeee tak?





Ini bukan hasil karya I tapi hasil karya kenalan photographer I kat kampung I di Bongawan, Sabah.
Semua gambar2 ni di shooooot kat kampung I sendiri.

Cantik kan?
Ini lah sebabnya kenapa I jatuh cinta dengan Dunia Photography :)
Sangat menabjubkan.

ok. Sampai sini je enrty I ye. Salam. ^__^

tentang penulis jemputan ini :
Siti Aminah Idrus atau lebih dikenali sebagai Emas Putih,salah seorang blogger yang berasal dari Sabah.Berumur 22tahun dan baru saja menamatkan Diploma Ukur Bahan dari Politeknik Kota Kinabalu.Seorang yang dulu juga aktif dengan membuat kraftangan.Mula berblogging pada 26 Jun 2010 dan mula menggunakan domain www.kisahemasputih.com sejak tahun 2012.

Jom Follow Blog disini ---> Blog
Jom Like Fanpage disini ---> Fanpage

eca cakap-cakap :: Dunia Photograpyh luas maksudnya.Bukan sekadar melihat satu foto yang indah,namun dapat memahami maksud tersirat pada setiap pengabadian potret tersebut.Jurugambar yang bagus bukan sekadar menghasilkan atau 'menangkap' sesuatu gambar malah mengolah setiap gambar sehingga para penggemar foto mampu mentafsir hasilnya.Takperlu membimbit DSLR kemana-mana jika cuma untuk menunjuk...adalah lebih baik,jika satu potret diabadikan untuk dijadikan kenangan terindah.


{ 15 comments.. read them below or add one }

Yana Halim Yana Halim 08 November, 2012
minat jugak le dgn ambik2 gambo ni. tu sbb jadi blogger. kikiki...
Ena's Stories Ena's Stories 08 November, 2012
cantiknye gambar² tu..tenang aje tgk..
Riena Haiqal Riena Haiqal 08 November, 2012
semua gambar yang dia ambik memang cantik2 la.... orang dia pun cute sangat
Mrs Velentine Mrs Velentine 08 November, 2012
abg haikal pun minat fotografi
Leeza Dayasari Leeza Dayasari 08 November, 2012
hoooo.. saya suka juga fotografi..
Noor Atikah Ramli Noor Atikah Ramli 08 November, 2012
ika pulak suka org amik gambar ika .hahaha
Unknown Unknown 08 November, 2012
eca.. cantik2nya gambar tu! Subhanallah...
Masya Masya 08 November, 2012
samelah akak pun minat jugak.. walaupun kamera tak canggih mane.. tp sebab dah minatkan hubby pun paham..
Azee Hana Azee Hana 08 November, 2012
sgt cntikkk..suka sgt...
ayut ayut 08 November, 2012
pttla mcm pernah dgr tagline tu...hihihi :)
Miss N™ Miss N™ 08 November, 2012
nur suka ambik gambar..mmg teringin nak jadi photography.. :)
Unknown Unknown 08 November, 2012
cantik lah pemandangan tu..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 08 November, 2012
Ya Allah.. acntik sungguh gambar2 ni...
CIK TOM CIK TOM 09 November, 2012
nice shot..plg suka pic pepatung tue..comel..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*