Fear Factor da metered,Thanks Nuffnang


Assalammualaikum.

Last week,CPUV Astro Fear Factor da metered...meninggalkan dua lagi CPUV bermain di blog eca ak ne.Tapi earning tak berapa nak masuk.Mampu beli 1 slice Oreo Chesse Cake je..tak dapat nak belanja korang..sobsobsob.


Terima Kasih Astro,Terima Kasih Nuffnang.
Nak tengok gambar Fear Factor Malaysia Blogger Edition?!
boleh rujuk blog SIFU.


p/s : eca ingatkan CPUV Windows 8 yang metered,rupanya tidak.
Dah lama tak nampak iklan tu ++ earning pun tak naik-naik.

sapa blogger Nurul Faiz ye?!..eca nak minta maaf,terdelete KOMEN beliau tadi..so,kalau kenal,boleh tak LINK Blog dia kat eca?..nak terjah balik =)

{ 10 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay 17 December, 2012
Dah cuit Microsoft pagi ni :)
Myra Jay Myra Jay 17 December, 2012
MJ penah dapat BE FEar Facctor ni, tp dah lama Metered... :D
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 17 December, 2012
me tp byk amaun takpe kan eca..hihi..
ayut ayut 17 December, 2012
tahniah dear..terkumpul jgk tu ;)
azizah :) azizah :) 17 December, 2012
takpe la syg.. atleast ada jugak duit tu.. tahniah yer..
aimaniman aimaniman 17 December, 2012
Tahniah...banyak cpuv yg melekat.. blog akak sejak aoril x melekat2, ntah napa, sedey btul la...
Cik Nur Cik Nur 17 December, 2012
ada dua lagi yg tengah berjalan..
bestt..!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*