Hadiah dari Rakan Blogger


Assalammualaikum.

kalau rajin join,memang akan selalu ada peluang dapt hadiah kan..tapi yang malas macam eca ne..alamak.sabar je la eh..hehehe....Tapi kalau berkesempatan,eca akan join GA setiap hujung minggu.BTW,jom tengok recent hadiah dari rakan-rakan blogger ::

Hadiah #1. Calendar & Bookmark dari Ika.

dapat sebab hari tu tinggalkan link blog di Segmen Lucky Draw tak silap eca.
FYI,Ika ne kan salah sorang blogger yang sangat peramah.....selalu main twitt2x dengan beliau.
Thanks Ika,,,da ada calendar kecil untuk diletakkan dalam purse.



Hadiah #2. Tudung Bawal dari Ibu Alisha & Aqilah

Tudung Bawal kaler PINK kegemaran eca..Menang mini GA kak Ina hari tu.
tak sangka sangkut pulak yer..........Kak Ina salah sorang blogger yang eca rapat.
sampaikan apa-apa hal mengadu dengan kak Ina...hikhikhik.


BTW,thanks-a-lot dekat Nurul & Jijie sebab inform eca menang mini GA tu...belum sempat buka blog,dorang dah inform..thanks my darlings........

Kalau ada GA/Contest/Segmen..just let me inform k.
in sha allah,ada masa...eca JOIN.Lagipun da fixed hari sabtu/ahad tukjoin contest
masa tu kan tak ramai yang online..so,eca lak ambil kesempatan tuk join GA @ Marathon BW.


p/s :: Thesis Presentation Jumaat ne..tak siap lagi =.="


{ 15 comments.. read them below or add one }

Ezy Chiaki Ezy Chiaki 10 December, 2012
saye skrg dh krng join contest n giveaway bagai..
huhu..
bestnye dpt hadiah!
tahniah eca!
azizah :) azizah :) 10 December, 2012
bestnya dapat hadiahhh.. selamat juga sampai sabah yer..heee
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 10 December, 2012
yup.. leeza dpt juga dr rongoks.. hehehehe
FiZ FiZ 10 December, 2012
murah rezeki eca...dpt byk hadiah :)
hazwan hairy hazwan hairy 10 December, 2012
eh2 hadiah cik rongok dh smpai... :p
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa 10 December, 2012
cantik tudung bawal pink tuh....
Cik Nur Cik Nur 10 December, 2012
murah rezeki eca.. :)
Uncle Jonni Uncle Jonni 11 December, 2012
untunglaaaaaaaaaaa... huhuhuhu
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 11 December, 2012
wah... teruja sebab first time tgk org tulis "Ibu Alisha & Aqilah.."... hihii.. biasa ibu alisha je... :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 11 December, 2012
eh, pandai eca nak upgrade tudung yer... annti tunjuk dekat akak tau... nak tgk hasil kerja eca yg kreatif ni.. hihii

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*