Peserta Year End Contest


Assalammualaikum.

Year End Contest : Entry Ini Oke Tak?!..telah berakhir semalam.Saja nak lewatkan..so,berikut adalah 10 orang peserta yang SUDI JOINkan diri....dipendekkan cerita..kesemuanya AKAN MENANG HADIAH,tapi tak tahu la HADIAH mana satu....sebab cabaran sebenar baru nak bermula ::

Senarai Link Peserta :
1)http://amyna2109.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontes_18.html
2)http://sakuraozawa.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontes.html
3) http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
4) http://msvelentine.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
5)http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
6)http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
7) http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
8) http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
9) http://joel-leslie.blogspot.com/2012/11/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
10) http://www.eiyanz.com/2012/11/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html
11) http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/entry-ini-oke-tak-ecayearendcontest.html


APA YANG PESERTA kena ALERT sekarang ialah ::
1) TUNGGU ENTRY KALIAN UNTUK DIUPDATE di BLOG ECA.(SABTU - bermula 7pagi,akan UPDATE kesemuanya).
2) DAPATKAN seberapa banyak LIKE
3) DAPATKAN seberapa banyak TWEET
4) DAPATKAN seberapa banyak G+ 
5) DAPATKAN seberapa banyak KOMEN (melebihi 10perkataan,yang tulis GOODLUCK,tidak dikira ye!)

ingat ye..hadiah semua bukan calang-calang.mari kita cuci mata dahulu tengok hadiahnya ye.
1st Place : Pendrive 4gb + RM50 + Review Blog.
2nd Place : RM40 + Review Blog.
3rd Place : RM30 + Review Blog.
4th Place : RM 20 + Review Blog.
5th Place : Topup RM15 + Review Blog
 6th Place : Topup RM10 
7th,8th,9th,10th,11th --> Brooch.

& hadiah-hadiah Misteri!!!!!
semua peserta MEMANG AKAN MENANG HADIAH!!!!.
yeahhh,tapi kalau nak menang Hadiah Tempat Pertama,tunggu entry anda diUPLOAD dalam BLOG eca ye...anda hanya ada masa bermula 1 December - 17 December 2012.
In Sha Allah,eca akan umumkan pemenang selewat-lewatnya pada 20 December 2012



Peserta Year End Contest

{ 7 comments.. read them below or add one }

NURUL ◕‿◕ NURUL ◕‿◕ 01 December, 2012
Insya-Allah :)
btw,peserta no.10 datang melapor ^^
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 01 December, 2012
akak,yg nak di vote tu entry yg dlm blog kak eca update kan ke tu atau link entri peserta?
ayut ayut 02 December, 2012
ok...nk tgk jgkla entry2x dyorg :)
adyna adyna 03 December, 2012
hehehe eca nnt akak like mana2 je peserta ek ;)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*