Readymade Bantal Felt Couple


Assalammualaikum.

Sabtu yang lepas,eca sangatlah rajin ye kawan-kawan......nak release tension sikit,lari dari buat Thesis dan edit blog.So,sambil tengok movie dengan housemate,tangan pun gatal gunting felt & menjahit.Jom tengok dulu READYMATE Bantal Felt Couple.

HIJAU & BIRU~

what we called "LOVE"

tolong abaikan lah yer orang tak reti nak menjahit ne.hahaha.

Saiz A4
Harga : bermula RM30 (belum ada tambahan design dan tidak termasuk harga pos lagi)
            So,kalau korang nak tambah material (tambah nama),just let me inform.

Kalau berminat,boleh hubungi eca :
Email : ecasha.89@gmail.com
FB    : Eca Dwinky Asha
SMS : 014-2830885
siapa cepat dia dapat oke?!.Kalau nak RQ warna lain,bolehla buat pre-order dulu.eca akan cuba siapkan dalam 2-3 minggu bergantung kepada masa.yola,,,daku kan Final Year Student dan bakal penganggur terhormat *eh!*

peminat kipas susah mati warna HIJAU,boleh la cepat GRAB Couple Felt ne.
Boleh jadikan perhiasan oke?!.

{ 7 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 18 December, 2012
warna meriah.cntik combination colour...
ayut ayut 18 December, 2012
warne ye mmg striking abis...hihihi
Unknown Unknown 18 December, 2012
cantik jugak combine warna ni..meriahh
Si Matatajam Si Matatajam 20 December, 2012
Cantiknya..pandai Eca buat Felt craft yek..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*