Readymade Bantal Felt Couple


Assalammualaikum.

Sabtu yang lepas,eca sangatlah rajin ye kawan-kawan......nak release tension sikit,lari dari buat Thesis dan edit blog.So,sambil tengok movie dengan housemate,tangan pun gatal gunting felt & menjahit.Jom tengok dulu READYMATE Bantal Felt Couple.

HIJAU & BIRU~

what we called "LOVE"

tolong abaikan lah yer orang tak reti nak menjahit ne.hahaha.

Saiz A4
Harga : bermula RM30 (belum ada tambahan design dan tidak termasuk harga pos lagi)
            So,kalau korang nak tambah material (tambah nama),just let me inform.

Kalau berminat,boleh hubungi eca :
Email : ecasha.89@gmail.com
FB    : Eca Dwinky Asha
SMS : 014-2830885
siapa cepat dia dapat oke?!.Kalau nak RQ warna lain,bolehla buat pre-order dulu.eca akan cuba siapkan dalam 2-3 minggu bergantung kepada masa.yola,,,daku kan Final Year Student dan bakal penganggur terhormat *eh!*

peminat kipas susah mati warna HIJAU,boleh la cepat GRAB Couple Felt ne.
Boleh jadikan perhiasan oke?!.

{ 7 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 18 December, 2012
warna meriah.cntik combination colour...
ayut ayut 18 December, 2012
warne ye mmg striking abis...hihihi
azizah :) azizah :) 18 December, 2012
cantik jugak combine warna ni..meriahh
Si Matatajam Si Matatajam 20 December, 2012
Cantiknya..pandai Eca buat Felt craft yek..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*