Thank for REVIEW,Nabila Medan!


Assalammualaikum.

Actually,eca tak sangka ada orang sudi REVIEW blog eca...blogger berkenaan ialah blogger Nabila Medan...sapa tak kenal,meh cikgu cantik nak cubit sikit!!!!..So,hasil review dari adik Nabila ne,mengatakan blog eca "Loading Lambat"..uwaaaaaaaaaa,tak sangka pun lambat eh. >,<"

Ini printscreen dari blog Nabila Medan :

thanks-a-lot atas review ne sayang~
sangat-sangat hargainya.

kalau tak dapat baca gambar tu,korang boleh baca diSINI.


blog Nabila Medan, comel,kawaii,cute =)
paling suka tengok background beliau.
seorang blogger yang rajin join GA....keep it up my dear!
korang,jom terjah disini => http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

untuk Nabila,sis ucapkan..GoodLuck tuk SPM next year.
pastikan LULUS yer :)


korang,kalau PERNAH review blog eca ke apa ke....
boleh tinggalkan link di ruangan komen ye,boleh eca terjah & review balik.
win-win situation gitu ^,^

p/s :: Maybe akan ada satu hari KHAS dalam seminggu untuk segmen review blog lain...
mungkin!!!.tunggu je pengumuman tu k :)



{ 9 comments.. read them below or add one }

syiela syiela 11 December, 2012
bestnya dapat do review.. tahniah eca
Cik Nur Cik Nur 11 December, 2012
seronoknyaaa...!
apapun tahniah ya eca.. !
si budak nerd si budak nerd 11 December, 2012
'segmen review belog org lain ? ehee ~~ bilaa ? ;p
shidaR shidaR 11 December, 2012
lorr nabila baru 16 ke?? hahaa baru tau..adehhh ^_^
azizah :) azizah :) 12 December, 2012
seronok di review! dapat ramai kawan :)
ayut ayut 12 December, 2012
dh kena review... :) review back utk win-win situation..bgus2x...hihi
Mar Haini Abdul Rahim Mar Haini Abdul Rahim 14 December, 2012
xdela.. mane ade lambat. cun2 je.. hehe so dun worry, ni 1st time mar dtg cni, tapi terus melekat ^_^
fieda fieda 15 December, 2012
tahniah..best kena review dgn blogger lain..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*