Terima Kasih Acik @ AkuPenghibur.com


Assalammualaikum.

Tak sangka ada juga yang jadikan eca blogger contoh terbaik gitu dalam bidang blogging ini.#tersentuh hati..auw auw auw.Seriously,siapalah eca ne kan.Dah la follower pun tak sampai 2k (ayat makan penampar sebab utamakan bilangan follower.hakhakhak!)..traffik pun jatuh merundum lately (tue la ko ca,pemalas tahap GABAN..nasib ada entry-entry lama yang best..ngeek ngeek ngeek)

sampai TAMPAR DIRI Sendiri tak percaya ada yang jadikan kita blogger contoh terbaik mereka.(oke,muntah pink)..eca mention-mention ACIK ne,siapa sebenarnya Acik ne eh?!...


itu dia header blog beliau, www.akupenghibur.com

Acik ne mula berblogging dari tahun 2010...tahun lalu mula gunakan domain akupenghibur.com.Antara blogger yang banyak memberi motivasi & cerita-cerita menarik terutama berkenaan cinta,perempuan & kehidupan....Apa yang eca boleh komen sedikit tentang blog acik ialah :

1) lebarkan post body,sayang ruangan kosong kiri kanan blog tu.(hal ne eca da bincangkan dengan beliau).
2) letakkan scroll bar pada archive entry blog.
3) susun elok-elok banner backlink dibahagian sidebar.
4) satukan iklan-iklan diruangan sidebar pada satu kolum.Contohnya,banner exabytes,komli & nuffnang disidebar letakkan sekali je.
5) Buang segala widget yang tak perlu.Contohnya game sodoku..tak perlu kot acik...hikhikhik.
6) Gambar-gambar empunya blog seeloknya tidak perlu letak banyak.Sebabnya mereka da mengenali acik melalui header.Jika nak juga,boleh buka 1 page tuk letakkan gambar + profil peribadi acik.#savesidebar.
7) senyum dan takperlu kata apa-apa,tingkatkan PRESTASI anda.#eh?!.

ohya,eca nak AJAK korang VOTE untuk Acik...
Bagaimana nak UNDI beliau,Terjah Entry INI.

terima kasih Acik atas ENTRY INI.eca doakan acik berjaya dalam bidang ini...
dah jadi HEBAT,jangan lupakan eca pulak yer..
^________________________^,


p/s : jika anda PERNAH menulis tentang blog eca diblog anda,boleh kongsikan linknya tak?!.eca nak terjah sekaligus,boleh la eca buat entry balas balik.*winwinsituation kata orang putih~

4 comments.. read them below or add one

Aku Penghibur Aku Penghibur 24 January, 2013
syukran ...kritikannya juga akan di di baiki :)
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 24 January, 2013
anda di tag
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/segmen-khas-islam-itu-indah.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*