terpadam komen


Assalammualaikum.

clap clap*
bestnya bila komen dalam blog sendiri terpadam.
Dalam 100komen juga lah terpadam
ini padahnya bila lapar da buka blog.

so,MAAF ye komen dari 4 Januari 2013,eca TERPADAM secara TAK SENGAJA.
sekarang CARI JALAN nak re-cover balik semua KOMEN tu,
eca try cara ini -> Tutorial

tapi,masih tak berjaya!!!
Kalau korang ada cara LAIN,just let me inform oke~
THANKS IN ADVANCE!



entry kelam kabut!yeah~
terpadam komen

{ 15 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 14 January, 2013
rasanya boleh dapat balik..sebab baru2 ni...mama arina terpadam 100 entry...

dan dapat balik...nanti kena tggu mama arina update tutorial..hihih
ayut ayut 14 January, 2013
adehhh..tpdam plak dh..ni mesti kerana terlebih tgk coding ni..hihihi..ayut tak dpt membantu..sbb mmg tak reti..
AnonymousAnonymous 14 January, 2013
alamk x dapek nk nolong ni !
MRie RNie MRie RNie 14 January, 2013
owh tutor tu rasanya bukan untuk recover. Tapi lebih kepada kita sendiri yang komen. Tapi ayat kita copy dari original komen dan nama pengomen yang asal yang di send ke inbox email kita. Tapi kita sendiri yang buat. Cara tu melecehkan.
Mrs Mikko Mrs Mikko 14 January, 2013
heheheheh!!!!!
xpa xpa!
nnt cuba ko try tepadam entry..
hihih
Mama Adam Mama Adam 14 January, 2013
Owhhhh... MA mmg delete kalo kt inbox. Jadi, kalo hilang, xleh recover?
~jgnlah hilang...
boni kacak boni kacak 15 January, 2013
macam mana boleh terpadam tu eca??
potia casadelarossa potia casadelarossa 15 January, 2013
owh blh recover blk ye? thanks sbb bagitau
shidaR shidaR 15 January, 2013
huhuh naya ni..shida try crikn nnt yer..
MaMa Rey MaMa Rey 15 January, 2013
p€rnah t€rpadam juga tp cuma 1 saja
diana diana 15 January, 2013
sama la..dah padam satu entru dengan 20 komen rasa sayang pulak.tak tahu nak dapatkan balik cemana..
Fieda Rafli Fieda Rafli 16 January, 2013
syg betul kalau dh terpadam kan..hrp2 ada la nanti tutorialnya..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*