When I Speak,You Listen!


Assalammualaikum.

Sekarang ne da jadi fenomena pulak ye video Listen Listen Listen tu......bagi yang tak tahu,boleh ketuk kepala sendiri (macam housemate eca lah tue..hikhikhik).Eca pun tak terlepas juga tengok video tu tau....kalau korang tak tengok,mari tengok kat bawah ne yer :

#boleh jadi ringtone ne.hahaha =P

Bila video ne dah tersebar luas,semua orang pun akan 'berbincang' mengenainya.Samalah macam eca dengan kenalan alam maya eca yang dah lama kenal tapi tak pernah nak jumpa.hahaha....antara yang kami 'bincangkan" ialah :

CHAT DALAM FACEBOOK.
kawan : tgk x video listen2 tuh?
eca : tgk a...malas a nak pnjg2 vid tu..biar la sana.
kawan : u tgk sampai habis x?
eca : xsangat.lambat loading...pe jadi kat ujung?
kawan : i nak suruh u cari i je..hahahh.
eca : ingatkan apa je.grrrrrrrrrrrrrrrr~
kawan : haha...nampak jelas kut i.
eca : u duk mana?tepi celah mana?..jap i cri u klu line elok..da 2 bulan xbyr bb.hahaha
kawan : haha..nanti u cari,bukan ramai pun lelaki...dalam 7org jer.
eca : i cri..i capture..pastu i post,u jgn risau =P
[tengok VIDEO LISTEN LISTEN LISTEN,even line slow~,~"]
eca : weiiiiiii...u xyah tunggu sampai habis..buka vid je,da nampak muka u.hahahaa =P
kawan : hahaha..xperlu la..just nak tgk u cam i ke x?
eca : padanlah mcm kenal je masa tgk dlu,tpi takut nk ckp,,takut salah org =P
kawan : hahaha...


So,korang nak tengok betapa comelnya kawan eca tu dalam video Listen Listen Listen tu...*kalau terpikat,jangan salahkan eca yer..hakhakhak.dan tolong JANGAN GOSIP please.eca dengan dia HANYA KAWAN jer~*




nampak tak lelaki dalam bulatan merah dalam pic diatas...tu la kawan eca.Lama gila da kenal dia ne,dari zaman aktif chatting dekat YM - FB...sampai dia dah tukar berkali-kali FB pun,still contact dengan eca.

padanlah dia kata,"nampak jelas kut i"..dah kalau duduk tepi je,memang JELAS sangat encik Is oi!
terus FOFULAR kawan eca ne yer..satu Malaysia nengok dia dalam video ne..kot-kot ada yang da jatuh cinta tengok dia,boleh la yer PM PM eca....#pst,dia dah berpunya!hahaha.nak jadi skandal,boleh kot!

#KIDDING LOL!


Listen Listen Listen,When I Speak,You Listen....
#hari ini CARI KERJA kat luar..try to apply full-time tuition centre dekat KK..eca berkenan nak jadi guru tuisyen tu bukan apa..mengajar is a part of my life....lagipun nak timbah banyak pengalaman mengajar.

pstt : takde idea nak update entry...ceta ceta mengarut je lah yer.hahaha ^,^"

{ 13 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 22 January, 2013
bila baca entry ni, serius nur rasa nak tgk vedio tu blik..hahahaha...

tp line kat rumah bery the slow...
huhuhu,..

psst..kalau ade ape2pun, oklah...:)
heeeeeeeeeeee
Mrs Velentine Mrs Velentine 22 January, 2013
hahaha..kawan mu rupanya....nda terpikat...
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD 22 January, 2013
lepas tengok video sebenar, apa lata tengok Parody by Mat Lutfi... hehhe.. best ^_^

hihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 22 January, 2013
haha, sbr jela..itu motifnya ea.
Mira Adzlia Mira Adzlia 22 January, 2013
wah...ader kwn dlm video tu..igt kwn ngn bawani td..hihi
ayut ayut 22 January, 2013
ada member plak terinterframe..hihih
zila manaf zila manaf 22 January, 2013
hahaha femes dah dia hoho
diana diana 22 January, 2013
akak pun dah tengok...heran sangt kat pelajar2 nya...memang suka bersorak ke??tak tau punca bersorak...
Sally Yatiey Sally Yatiey 22 January, 2013
Dah tengok dah video ni ;) hehe
Blogger Borneo Blogger Borneo 22 January, 2013
Kunjungan persahabatan dari sesama Blogger Borneo, tengok tulisan mengenai video ini sepertinya tampak seronok ya. Btw, video ini dibuat di Malaysia kah? Thanks...
boni kacak boni kacak 22 January, 2013
kenapa dia tak berdiri masa tu? kalau dia dapat tau video ni bakal meletup, mesti dia akan menari tiang kat tengah2 dewan tu kan?heheheheheh

p/s : bro, jangan marah bro.. gurau2 je ni tau..hehehe
Shida Radzuan Shida Radzuan 22 January, 2013
wahhh femes dia ekekeke..
lawak lah blh bt lagu lg ekekee :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*