Doa Bertemu Jodoh Untuk Wanita


Assalammualaikum.

dah habis study ne,boleh fikir la kan pasal nak ehem ehem.*kui,otak kuning tul korang kalau fikir daku tengah bercakap pasal Malam Pertama*..hahaha!!!!..Daku pasal fikirkan pasal  JODOH dan Perkahwinan...sampai bila nak duduk membujang ne...umur baru 24tahun,chill-ah!.,tapi sebenarnya,selalu fikir camtu.wakakaka.

So,apakata bagi mereka yang macam eca,kita amalkan doa ini juga yer..

Doa Bertemu Jodoh (Untuk Wanita)




temukanlah aku dengan seseorang yang akan menjadi imamku,sahabatku,kekasihku juga kekasihmu.
Amin Amin Ya Rabbi.


#jangan nak malu sangat baca doa neyh.malu korang jugak yang rugi.hikhikhik.

{ 10 comments.. read them below or add one }

oshin kecik oshin kecik 08 February, 2013
aaminn...thanks for sharing :) oshin dah 27 pon single lagi..hihi chill !!!
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 08 February, 2013
amin..moga eca pun dipertemukan jodoh dgn insan yg baik hati..insyallah
diana diana 08 February, 2013
jangan malu untuk berdoa..;)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*