Jika kita.............


Assalammualaikum!


Salam Hari Jumaat...selamat berhujung minggu,bagi daku yang dok keja dari rumah hari-hari hujung minggu.Setiap malam adalah malam minggu....hakhakhak.oh ya,eca sebenarnya nak kongsi ayat-ayat ini sempena hari mulia hari jumaat.

♥ Jika kita marah – TOPUP wuduk untuk menyejukkan jiwa. ♥ Jika kita bingung – KLIK doa agar tenang hati. ♥ Jika kita dipuji – RELOAD syukur supaya tidak alpa. ♥ Jika kita gagal – DOWNLOAD usaha untuk memberi semangat. ♥ Jika kita kecewa – RESTART tenaga agar sentiasa sedar. ♥ Jika kita sedih – SELECT ibubapa untuk meluahkan perasaan. ♥ Jika kita berdosa – UNDO perangai itu dan bersolat taubat. ♥ Jika kita berdendam – DELETE buruk sangka supaya bersih hati. ♥ Jika kita berbohong – BACKSPACE kata-kata untuk memperbetul keadaan. ♥ Jika kita buat maksiat – REGISTER SOFTWARE sikap baru dan bertaubat nasuha.


jika kita berasa lemah,ingatlah lagi ramai orang yang lagi lemah dari kita.bangkit dan berjuanglah wahai sahabat.


p/s :: 3hari berhujung minggu dengan 3 blog.hopefully dapat siapkan dengan cepat.
Jika kita.............

{ 13 comments.. read them below or add one }

aReTikZ aReTikZ 01 February, 2013
Jika teringat tentang dikau, jauh dimata dekat di hati.. eh? ternyanyi pula.. hehe..

Jika perasaan/emosi negatif menyerang, kembalilah kepada-Nya.. dan.. memang kata2 tu kreatif.. hehe..
Aida Omar Aida Omar 01 February, 2013
Lepas nie amalkan button2 ini konpem tenang hati dan tak lemah semangan kan eca kan? hehe.. thankz share pasal nie eca.. ilmu yang sangat bermanfaat untuk diri kita.. Semoga Allah merahmati Eca :)
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 01 February, 2013
insyallah..moga dapat memperbaiki diri lagi..
azizah :) azizah :) 01 February, 2013
insyaAllah.. jom amalkan :)
Cik Nur Cik Nur 01 February, 2013
banyak yg kena top-up ni...
terima kaseh mengingatkan.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*