Pemenang Monthly GA #Mac13


Assalammualaikum.
sebelum eca umumkan pemenang,jom la blogwalking ke peserta yang sudi drop down link mereka di ruangan yang eca sediakan....sehingga pukul 11.59pm semalam hanya 15 orang peserta je yang dah letakkan link.Bila eca tengok pagi tadi,bertambah 3link.salah eca juga sebab tak CLOSED terus widget tu dan benarkan korang letakkan link.SO,sebagai mengikuti syarat-syarat,hanya peserta 1-15 je yang eca akan buat perhitungan tuk mencari pemenang ye....jangan risau buat yang 3 lagi tu,bulan hadapan eca buat lagi tau..
jom BW ke blog mereka neyh ::


so pemenangnya ialah ::

http://nusha1706.blogspot.com/
http://sallyyatiey.blogspot.com/
http://tedannasayang.blogspot.com/


kepada pemenang,sila hantarkan detail berikut dengan segera ke ecasha.89@gmail.com

Nama :
Alamat :
No Phone :
URL Blog : 

kalau boleh sebelum malam ne,sebab esok eca mungkin akan kuar..dapatlah pos sekali hadiah tu yer.
so,next month korang JANGAN LUPA tau....setiap 17haribulan Monthly Giveaway ini akan berlangsung selama 24jam...hadiah tuk next month,..eca tak fikir lagi,doakan je rezeki semakin masuk supaya eca pun boleh beri hadiah-hadiah yang HEBAT gitu...[jangan berangan eca nak bagi VIVA sebijik sudah,daku pun takde..orang punya yang eca duk tumpang hari-hari adalah..nasib baik encik skandal baik hati bagi drive keta dia....hahahaha] 


p/s : any suggestion nak hadiah apa next month tak?..eca cuba usahakan dapatkan.hikhikhik.
Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
Pemenang Monthly GA #Mac13

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*