Kisah Malam Jumaat Gua


Rancang PERCUTIAN keluarga disini! 

Assalammualaikum.
Jam menunjukkan 02.09am...tak tidur sebab baru je habis YM dengan seorang teman...lagipun ada masalah nak uploadkan gambar ke dalam blog...tengah siapkan draft blogshop ex-client juga...*ai is like..terasa kita dihargai disitu*.
apa yang gua nak merepek diwaktu sebegini?!..ntah la..mungkin mengenang nasib..hahaha,agak jiwa looser disitu..wake-up eca!.u're not 4-years-old..u're already 24.yes,I am.banyak tuntutan semestinya..terutama PTPTN..eh,apa kena PTPTN ne?
kerja kerja kerja...bila nak ada kerja tetap?!..tak tahu,no idea.bukan takde tetap..tapi mengenangkan eca sekarang training tuk 1 pusat tuisyen..so,eca sendiri perlu study..Ingat senang nak ajar pelajar Cina tuk belajar Melayu..lebih-lebih lagi BM mereka yang tak berapa nak bagus....eca sendiri kena belajar cakap cina tuk berkomunikasi dengan mereka tau.*gua jadi amoi-amoi mahhh..* [lupa nak suh korang doakan,hari tu ada hantar resume kat satu sekolah dekat Bandar Sierra..dorang nak cikgu BI...harap2 kena panggil interview..untung keja sana tau,dekat dengan rumah baru eca]
ntah,nak merepek apa lagi..ohya,bila kau suda besar,jangan pijak orang kecil.paam dak?!..tak paam,buat-buat paam bai.gua tak reti nak paamkan lu orang..payah nak paamkan orang.gua bukan jenis yang nak dan suka "LECTURING" kan orang lain tapi gua memang suka membebel.#ntah!
serious,ai keja ikut suka hati ai.ai suka,ai buat.ai taksuka,ai takpaksa orang suka ai.orang hargai kita,kita hargai orang.orang beri kepercayaan,kita pegang,genggam kepercayaan itu..bukan payah kan?!..nak cakap payah,memang payah..itu cakap,u buat..try tengok camna u pegang kepercayaan itu..tapi kalau orang tak percaya ai,ai tak leh nak cakap apa.bukan hak ai tuk paksa orang.
semua bernafas melalui jantung sendiri.bila dah terhenti,baru kita dibantu oleh jantung orang lain..ko tak paam eh bai?!..dah tak paam takpe..lu fikir lah sendiri bai,ai payah nak explain benda yang takde dalam syllabus pembelajaran dibawah garis panduan pekeliling kerajaan.

HOSTING untuk website/blog anda

sebenarnya,petang tadi..menghabiskan masa membaca Blog Ganas..tagline dia buat gua sedar gua tak solat.sigh,menyedarkan betul lu bro..ai is like.terima kasih kerana menyedarkan ai...bila gua baca blog tu,ai suspek penulis blog mesti tak handsome tapi perasan macho..ye,gua tahu tu.hahaha..#tetiba..tapi bro,if u read this..I adore U!...gua jarang sangat jatuh hati pada blog orang lain,melainkan blog tu benar-benar bagus...tapi kemana hilangnya penulis blog tu gua tak tahu,sebab nampak dah tak update je.weii bro,kalau u baca ne...set the place,i belanja air putih je =P
dah dah,gi Blog Ganas [Pengganas di hadapan insan, Penakut di hadapan Tuhan ]
lu orang baca,lu orang fikirkan sendiri.

bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
tadi petang ekoran membaca Blog Ganas,hampir lupa siapkan design blogshop..kepala hang fikirkan design..iyolah,design blog adalah Hak Eksklusif setiap pelanggan.
ohya, ai is busy mungkin next week dan coming week..rumah baru dah boleh ambil kunci.Thanks Parents..syukur rumah ke-4 dah yer....coming soon,rumah ke-5 lak.(aminkan cepat ahhhhh!) ^_______________^

#rahsia pelaburan my parents,beli rumah banyak-banyak dan tanah juga walaupun hanya 2 ekar...jangka panjang kita taktahu kan kan kan.

tamat menaip : 2.36am  publish jam 2.30pm
#gua punya suka la,blog gua.hahahaha..boleh macam tu?!.
#dah habis taip,baru gua letak tajuk..ye,ini kisah malam jumaat gua.
#gua nak tido dulu...kot-kot mimpi kisah malam jumaat dengan mamat handsome yang duduk kat Kem Terendak tu....ehh,I am 24 oke?!