Hilang dari Radar..........


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum.
(tak jawab dosa,kalau jawab sayang..eh eh bunyi macam vlogger Maria Elena pulak dahhhhh)

eh eh,anda berada di blog Cerita Dari Hati oke...jangan salah blog pulak da..memang blog eca,memang anda sedang membaca ENTRY TERBARU eca ne....=.=" (kot-kot ada yang lupa blog ne,sekali lupa kita).

buat seminggu tak ONLINE FB & Blog bukan apa....LINE CELCOM BROADBAND tiada dikawasan rumah baru eca...*sialcom betul!!!!...kata je SABAH ne wilayah CELCOM,tak menepati kata betul la...dicapati sangat tu namanya.

HOSTING untuk website/blog anda

so,untuk seminggu yang hilang tu,eca busy sikit kemas rumah yang sampai sekarang tak kemas lagi.....hahaha.ada je nak kena tukar,ubah,tambah.......semalam pun baru habis cat & pasang langsir.gigih gila tau semua.....sambil-sambil rehat sambut Mother's Day pulak..hikhikhik.

Maaf tuk mereka yang tanya pasal edit blog @ iklan yer...eca lambat sikit balas email.
tapi eca uasahakan balas secepat mungkin..kena panjat katil tuk dapatkan line,tu pun kadang ada,kadang langsung takde.

bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
hilang dari radar seminggu,ada yang rindu tak?!.
owh,lupa...bukan setakat line celcom je takde 3G.....DiGi & Maxis pun takde tau.sedih lah =,="
baru nak apply streamyx.