I've Been Proposed!!!!


Assalammualaikum.

tahu tahu, korang mesti kelik laju-laju masuk blog ne bila nampak tajuk tu kan.tahu dah...dalam hati,*terharu gila eh..korang memang best*....tapi, actually.."I haven't been proposed puwnnnnnnnnnnnnn". (=.=") actually, semalam...masa nak google pasal interview eca tu, buka la youtube.Kononnya nak naikkan semangat dengar zikir,dengar lagu-lagu feveret......then,adalah satu video kat youtube tu yang amatlah menarik minat eca...Video tu bertajuk, "I've Been Proposed".[terus klik laju-laju dan sekarang nak kongsi dengan korang,MOHON TEKAN BUTANG PLAY].
 
pemilik video ne ada blog,,,,popular tuuu,ce masuk blog beliau :: Dena Bahrin
lama dah pun video ne,tahun 2011.asal wa baru tahu ah...selama ne wa tengok video apa je weiii?!
*video matlutfi je kottt.kakakakantoi.
tapi kan,masa tu.......
sumpah,airmata terharu tu mengalir-ngalir je kuar..
kalaulah....*sila tambah ayat sendirik =P
ayat sebenar : KALAULAH DAPAT GALAXY NOTE II PINK tu kan BAGUS!.taknak kaler lain,tapi kalau FREE,oke juga.hahahaa.pandai je kan ko eca!!.gi baca buku nak p interview!
Ya Allah, kau permudahkanlah urusan hambamu (SITI ASHAH AWANG AMAN) dalam menduduki temuduga Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41 pada 18 Julai 2013.Semoga ada rezeki tertulis buatku dalam perjuangan ini.Amin...... :)