lagi sibuk menguruskan korang punya.....


Assalammualaikum.


Demi taknak ada orang tu berkecil hati eca tak update belog, eca gagahkan update sebentar sebelum pergi kerja.....so,disini eca nak umumkan...SEDANG SIBUK MENYIAPKAN KAD RAYA KORANG tu....ada 40keping kadraya HOMEMADE..homemade oke,dari proses design,gunting,lipat,masukkan ke dalam sampul, menjilat setem *hahaha* dan akhirnya memasukkan ke dalam peti pos.....eca lakukan sendiri.

40keping tu dah berpunya..tapi ada extra beberapa keping kadraya tahun lalu,ada yang nak ke?!..kalau ada, meh DROP alamat korang di ruangan komen....ataupun email terus ke ecasha.89@gmail.com

so,nantikan ye kadraya eca sampai ke tangan korang.
agak lewat dari yang dirancangkan...huhuhu :(

kad raya tuk eca ada x?!..alamat ada kat ruangan Contact Me.
#takmalubetulkan..kikikiki.