Selesai Urusan..............


Assalammualaikum.


Alhamdulillah, selesai juga urusan seri paduka baginda dalam menyiapkan 40keping kadraya homemade milik korang....dah siap tinggal nak masukkan ke dalam peti pos sahaja lagi.Dengan gigih eca siapkan tapi tak puas hati la,sebab tak cantik.Harap korang sudi terima dengan hati yang terbuka yer.


Akan dimasukkan ke dalam peti pos di Pejabat Pos Besar KK tengahhari ini.Insyaallah, 2-3 hari ini sampai la yer....tunggu je tau..sesiapa yang ada JOIN Segmen hari tu,mahupun ada PM eca alamat memang dapat,jangan risau k!

Urusan kedua yang selesai ialah urusan eca untuk sambung belajar...Alhamdulillah, banyak kali postponed sebab sibuk dengan temuduga minggu lalu.Baru siap sepenuhnya hari ini....print & masukkan ke dalam sampul.Nak hantar ke UMS pulak....So,eca dah buat keputusan tuk sambung pengajian dalam Master of Education (Educational Management).agak payah juga memilih course ne,tapi eca yakin course yang eca pilih ini adalah terbaik.Insyaallah, kalau permohonan diluluskan, akan memulakan kelas pada bulan September dan akan mengambil masa 4-5tahun untuk habiskan study.*waaaaaaaa,masa tu umur da 30tahun ooooo.bila nak kahwin ne?!.grrrrrr!*


amik COURSEWORK,takyah sediakan RESEARCH..ohyeah ohyeah.

semoga urusan penghantara kadraya & permohonan sambung belajar ini berjalan lancar.Cuaca pun AGAK PANAS hari ini, jangan dengan eca sekali PANAS kat sana dah lerrrrrrrrrr.hikhikhik :)


urusan walimatulurus kita belakangkan eh, nanti dah dapat signal..kita pasang Gear Turbo.oke tak?! 
#ingatnakkahwinjetapibilaorangajakkahwin,tahutakut!kuikuikui~