Kukirimkan AlFatihah buatmu.


Assalammualaikum.

Maaf andai entry ini anda sering kali baca di blog eca...ya,mereka terlalu istimewa dalam hidup ini lantas kenangan bersama mereka....eca tak putus-putus nak bercerita tentang mereka.Walhal, wallpaper di lappy ini menunjukkan gambar eca bersama mereka.(sehingga kadang-kadang menitiskan airmata)
13 Ogos 2012, genap setahun pemergian Arwah Miss Rain.Pergi tatkala umurnya menginjak 24tahun.Arwah bagi eca bukan sekadar seorang teman karib malah dia adalah segalanya...teman yang akan mendengar, mengkritik malah kadang-kadang sama-sama menghina *kejam tak?* Arwah teman yang mengajar eca terima apa sahaja kekurangan & kelebihan teman-teman itu adalah perkara paling AWESOME....

arwah dari pemerhatian eca....

SEORANG yang BRUTAL tapi MANJA....orang gelar dia minah rempit.motor punya pasal,tapi best oo naik motor dengan arwah masa hujan =.=", Dalam brutal-brutal tu, pleaselah percaya,...koleksi teddy bear arwah lagi banyak dari koleksi eca *sejak bila daku de teddy bear pun tak tahu.SILA HADIAHKAN SEBIJIK*

bahan bukti..siap de IC arwah......hehehe.

kalau korang ingat dia ne manja sesuka hati sebab banyak teddy bear,janganlah percaya....dia manja dengan orang yang dia percaya je oke?....dan manja beliau ne kadang-kadang eca rasa eca kakak dari arwah, tapi kadang-kadang arwah lagi kakak bila dia membebel....*rindu dia membebel pasal budak-budak fakulti dia dulu, pasal kawan-kawan praktikal, pasal motor.....

aksi manja + aksi gedik terlebih..rindu senyuman arwah *alfatihah*

dan paling penting, arwah ne seorang yang tetap pendirian.Kalau dia cakap Hitam, HITAMlah....kalau dia cakap Putih, PUTIHlah...even kalau dia tak suka, dia akan tak suka..tapi kadang-kadang dia buat-buat suka...lepas tu dia sendiri mengadu dekat eca dia menyampah...

saat orang lain digalakkan memakai baju hijau masa perarakan maulidur rasul, arwah boleh pulak pakai kaler purple sebab dia cakap, "suka hati aku lah mau pakai baju apa"....dan itulah arwah yang eca kenal.

Al-Fatihah Sahariana Darwis
13 Ogos 1988 - 13 Ogos 2013
We love you, we miss you.Please stay in our memory, Please wait  for us there.
Our pray for you are unstopable. Our memory will be remind forever.

more story of #lepakingteam, kindly read here : Lepaking Team

terasa bagai baru semalam arwah meninggalkan kami semua.Apatah lagi, semalam eca menghubungi keluarga di Tawau, bertanyakan khabar serta kenduri arwah.Kakak arwah pula cakap,"baru jak dek kenduri 100 masa kamu datang Tawau hari tu..."
semua berlaku sekelip mata.