posmen Malaysia jalankan tugas yer...


Assalammualaikum.

dengarnya POSMEN di Malaysia da buat kerja..laju lak tu sampai kadraya dari eca kepada kamu.Alhamdulillah,happy dengar tau.Mula-mula risau gak korang tak dapat-dapat lagi.eca masukkan kadraya tu ke dalam peti pos pada hari Khamis minggu lalu....Hari Selasa tu, dah ada yang gtau da dapat kadraya eca.syukur dah selamat sampai ke tangan penerima.
Nazirah..pena edit blog beliau.Jom terjah : http://nazirahnyerr.blogspot.com/

atok arol pun dapat!..Happy,sampai juga kadraya ke Durian Tunggal rasanya kan Arol...lupa-lupa ingat.
jom terjah blog beliau :: http://arolpunyeblog.blogspot.com/

yang ne eca risau sikit kalau makcik ne tak dapat, takut dia merajuk kang.
mari merompak berlian di : http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

my dear Solehah, rasanya awak dapat kadraya last year, sebab kadraya yang homemade tu, da ada habis masa solehah cakap nak kadraya kat FB akak..ingat tak?.sorry tau =.="


ada yang da update entry pulak...setakat ne, eca baru terbaca dua iaitu :
http://mama3heroo.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-eca.html
[kalau korang dah update entry, boleh tak inform kat eca..nak baca.dan ENTRY yang eca rasakan terbaik.eca akan beri HADIAH yer...available sehingga akhir bulan SYAWAL]
Walaupun tak lawa, korang cakap jugak lawa...saja le tu jaga hati kan?.hikhikhik.
sebenarnya, bila eca dah siap lekat semua tu, baru perasan kat pantun tu ada kesalahan.lupa nak SPACE kan perkataan...patut Jari nan...jadi pula jarinan...adoooi.pantun tu eca google je oke,terberkenan pulak dekat pantun tu, rembat terus,edit-edit & print atas kertas sticker.sambil tunggu students sampai,eca main gunting-gunting...balik rumah, lekat kat dalam kadraya homemade.

Cincin disarung hati berdebar,
Jari  nan lembut wajah terhias,
Ramadan disambut penuh sabar,
Aidilfitri disambut dengan meriah.
*eh,kenapa macam ada maksud lain je pantun ne...lalalalalala~*

next week dah raya?!..jangan tanya persiapan eca.agak menyedihkan.cuti pun dari hari Rabu - Ahad.Isnin dah nak keja.Murid-murid nak exam & UPSR tak lama lagi oooo.
yang buat tempahan edit blog & design...sabar ekh,tengah berusaha siapkan.sebelum Sabtu ne,insyaallah semua dapat.