Blog Panas macam bananacheese!


Assalammualaikum.

So, hari ini nak tunjuk dua blog yang recently siap..walhal yang menempahnya dah berbulan-bulan.Maafkan eca atas kesibukan ini tau...sangat-sangat memohon maaf.Ini pun tengah free sikit selepas dikhabarkan yang assignment eca dihantar pada bulan 12..kalau tak,pecut ne nak siapkan assignment,nak jahit lace tuk baju konvo...aigogogogogo~
jom lerrr, layankan dulu tau ::
theme : group of blue

theme : soft pink & purple

selain dari itu, eca juga buat header & coverpage tau...jom tengok :

theme : merun

theme : love + pastel purple


sekarang ada dua tengah on the way.......sabar ye!
blog sendiri pun lama tak tukar baju baru....